Farmen-Viktor
Farmen-Viktor har haft lite motvind. - Foto: TV4

Vindarna vänder för Farmen-Viktor

Det har blåst hårda vindar kring deltagaren Viktor Bergström, 28 efter en rad uttalanden och ageranden i Farmen 2023. Men nu tycks det hela se ut att vända och många tittare har mjuknat upp.


Den senaste veckan i Farmen 2023 har minst sagt varit händelserik. Det har spridits otrohetsrykten på gården som fått deltagarna Karin Kollberg och Andreas Gauffin att lämna gården. Bråket har fortsatt utanför inspelningen men nu är det Karin och Andreas som vänts mot varandra. 

Andreas och Karin lämnade gården. Bildkälla: TV4

Någon som också kommit att bli en het potatis är Christoffer Hammarlöf. Han kom in senare än de andra deltagarna som tycker att han syns och hörs lite väl mycket. 

Christoffer Hammarlöf.Bildkälla: TV4

– Han är som den där hackspetten i Kalle Ankas julafton. Man hör honom var man än är på gården, sa Andreas. 

Vindarna vänder för Viktor i Farmen 2023

Någon som tidigare möttes av en hatstorm på sociala medier var Viktor Bergström.

Viktor Bergström. Bildkälla: TV4

Vissa tittare har ansett att han gör bra tv medan andra anser att hans beteende i programmet är väldigt problematiskt. Detta då han givit flirtiga kommentarer till flera av de kvinnliga deltagare och gjort sexuella anspelningar. Enligt Viktor själv är det för att "använda dem i spelet". 

Några av kommentarerna. Bildkälla: farmen/Instagram

Viktor har i flera intervjuer berättat att han haft ångest över hur han tagits emot men anser att han många gånger blivit missförstådd då han gjort och sagt saker med glimten i ögat vilket man under programmets gång kunnat se att de andra deltagarna tyckt varit kul. 

Och nu tycks tittarna börjat vända i sina åsikter. Många skriver nämligen i kommentarsfälten att Viktor är det bästa som hänt Farmen. 

Några av kommentarerna. Bildkälla: TV4

Och ja, någon som håller med är Nyheter24:s Gabriella som skrivit en krönika om det hela här. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!