Carolina Gynning
Gynning och Bingo är goda vänner. - Foto: Stella Pictures

Så förändrades Bingo Rimérs utseende – efter kvällen med Carolina Gynning

Carolina Gynning och Bingo Rimér är vänner sedan förr och under veckan så träffades de på nytt för att umgås samt ta lite bilder. Efter några timmar insåg Bingo att han inte såg ut som i början av kvällen...


Det var 2004 som Carolina Gynning, 26 år gammal stegade in i det svenska Big Brother-huset. Det hon inte visste då var att hon samtidigt skulle stega in i svenska folkets hjärtan. 

Den tidigare glamourmodellen Gynning var den som blev kvar längst av alla och vann hela balunsen. 

Carolina Gynning vann Big Brother. Bildkälla: Mats Andersson/TT

Idag, nästan 20 år senare, har Carolina gjort en kometkarriär inom både tv, podd och konst. Hennes utställningar säljer slut, folk slåss med näbbar och klor för att få ta del av hennes smyckeskollektioner och tillsammans med Carina Berg driver hon en succépodd. 

Det inte alla vet var att det var hennes tidigare glamourdagar som gav Carolina en plats i Big Brother. Hon är nämligen god vän med flickfotografen Bingo Rimér som hade föreslagit Carolina. 

För någon vecka sedan korsades deras vägar igen och det hela slutade i mycket skratt och en liten skönhetsförändring för Bingo. 

Bingo Rimér: "Galning"

Bingo och Carolina umgicks under några flitiga jobbtimmar och efter dessa timmar berättar Bingo att han nu misstänker att Carolina har några diagnoser, någonting hon själv nekar till. 

Men det var inte det enda han upptäckte. Bingo lade även märke till att han utseende hade förändrats. 

Carolina och Bingo är goda vänner. Bildkälla: bingorimer/Instagram

"Jag blev bara brunare och brunare och brunare igår när jag jobbade med Carolina Gynning. Vi hade så otroligt roligt. Det märktes verkligen att hon hade saknat min rappa käft och roliga humor", inledde han. 

"Jag som fått min adhd-diagnos i vuxen ålder är ganska säker på att även Gynning har en släng av en eller flera diagnoser. Men hon säger själv att hon är fullt frisk och helt normal. Njaaaa. Vad tror ni?".

Bingo avslutade sedan med ett skämt som absolut kan vara kopplat till pimp and hoes-festen som det blev ramaskri runt i slutet av förra året. 

"Och vad tycker ni om brun utan sol på killar? Är det något att satsa på en blek månad som februari. Jag känner mig alltid så fånig när jag håller på för mycket med mig och utseende. Inte min grej. Att vara som min tjej. Eller?".

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!