Tommy Myllymäkis bild får kommentarsfältet att koka.
Tommy Myllymäkis bild får kommentarsfältet att koka. - Foto: Skärmavbild/TV4/Sveriges mästerkock

Tommy Myllymäkis blodiga bild chockar följarna: ”Låna tjejens bh”

TV4-tittarna är vana vid att se en uppklädd Tommy Myllymäki tycka till om smakkombinationer och upplägg i Sveriges mästerkock. Därför är det kanske inte så konstigt att många reagerade starkt när stjärnkocken delade med sig av en blodig bild på Instagram.


Ingen lär ha missat att TV4:s långkörare Sveriges mästerkock är tillbaka med ännu en säsong fylld av dramatik, känslor och smakkombinationer som aldrig tidigare sett dagens ljus.

Nytt för i år är dock att stjärnkocken Tommy Myllymäki tagit plats i juryn sedan Markus Aujalay, efter hela tolv säsonger, lämnat programmet.

Här kan du läsa om tävlingen i Sveriges mästerkock som fick tittarna att rasa

Tommy Myllymäkis följare: "Ajajaj"

Hittills har tittarna blivit stormförtjusta i Tommy Myllymäki som, när han inte hyllar och sågar i Sveriges mästerkock, bedriver Michelin-restaurangen AIRA på Djurgården i Stockholm. 

På fritiden ägnar sig Myllymäki åt löpning – något som hans Instagram-följare blev varse om när han delade med sig av en minst sagt uppseendeväckande bild.

"2023 – är det året som jag krossar den där tretimmarsmarkeringen under ett marathon?", skriver han i inlägget som består av en bild där stjärnkocken står i ett linne med blodfläckar vid bröstvårtorna efter ett lopp.

"Ajajaj!!", skriver en följare i kommentarsfältet.

"Amen va fan. Du får ju tejpa bröstvårtorna eller låna tjejens bh. Fast det kom du väl fram till den hårda vägen", skriver en annan.

"Tejpa bröstvårtorna kämpa på", skriver en tredje, medan en fjärde skriver:

"Du är ju halvgalen som tar ut dig så". 

Känner du igen Nazuk Turdieva i Sveriges mästerkorck? Här är anledningen

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!