Linnea Wikblad är en av deltagarna i den fasta panelen i "Bäst i test" 2023.
Linnea Wikblad är en av deltagarna i den fasta panelen i "Bäst i test" 2023. - Foto: Nora Lorek/TT och Pressbild/SVT

Allt om Linnea Wikblad: Partner, längd och karriären i P3

Radioprofilen Linnea Wikblad är en del av den fasta panelen i "Bäst i test" 2023. Nyheter24 reder ut några av de frågor som svenska folket googlar om henne – och de gäller allt från hennes längd och karriär till matkontot killmaterskan och hennes partner.


Succéprogrammet "Bäst i test" återvänder i tv-rutan under våren 2023 och i den fasta panelen hittar vi bland andra radioprofilen Linnea Wikblad

Bäst i test 2023: Deltagare, gäster och datum för premiären i SVT

Linnea Wikblads ålder – hur gammal är hon?

Linnea Wikblad föddes den 24 februari 1986, vilket innebär att hon fyller 37 år under 2023.

Linnea Wikblad längd – hur lång är hon?

Det är oklart exakt hur lång Linnea Wikblad är, men av bilder att döma ser hon ut att vara ungefär jämnlång med sin tidigare P3-kollega Kodjo Akolor som enligt egen utsago är 173 centimeter lång. 

Linnea Wikblads karriär – vilka program har hon lett i P3?

Linnea Wikblad hörs sedan flera år tillbaka i P3 och har varit en del av flera olika program, däribland PP3, Humorklassiker P3 och Eftermiddag i P3. 

I skrivande stund är Wikblad programledare för Morgonpasset i P3 tillsammans med David Druid och Margret Atladottir.

Linnea Wikblads kokbok – vad heter den?

Under 2017 landade Linnea Wikblads kokbok, med titeln "Killmaterskan: En kokbok för dig som har ett kök", på butikshyllorna.

Vad heter Linnea Wikblads matkonto på Instagram?

Likt kokboken går Linnea Wikblads matkonto på Instagram under namnet @killmaterskan. Där delar radioprofilen med sig av recept, videoklipp och bilder från sina bestyr i köket.

På sitt andra Instagramkonto heter radioprofilen @linneawikblad.

Linnea Wikblad partner – har hon pojkvän?

Linnea Wikblad har partner, vilket hon nämnt i Morgonpasset i P3, men utan att ge några detaljer om vem hennes kärlek är.

I januari 2023 berättade hon om uppbrottet från sin tidigare pojkvän Kalle

– En känsla som kan infinna sig är ju ”okej, då är det jag som är 37 och singel”. Oavsett vad anledningen är att man är singel, så är man plötsligt ensam. Känslan är att man har misslyckats, att man har slarvat bort en massa år, att man är tillbaka på ruta ett, sa hon då i en sändning av Morgonpasset i P3.

Dessförinnan omnämndes expojkvännen titt som tätt i radio när Wikblad delat med sig av händelser från deras vardag. Han har även omnämnts på radioprofilens Twitter.

"Kalle, min kille, legally blind: det borde finnas nån manick som hjälper en att borra rakt. Jag: Ja det kallas att se", skrev hon skämtsamt i mars 2022.

Har Linnea Wikblad barn?

Nej, Linnea Wikblad har i skrivande stund inte barn. 

Linnea Wikblad i Bäst i test – vilka andra deltagare är med?

När Linnea Wikblad kliver in i den fasta panelen i "Bäst i test" 2023 gör hon det tillsammans med medieprofilen Nikki Amini, artisten och tv-profilen Marko ”Markoolio” Lehtosalo och ståuppkomikern Henrik Nyblom

Här hittar du 5 roliga test från Bäst i test som passar perfekt för festen.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!