Katrin Zytomierska
Katrin svarar en följare. - Foto: Stella Pictures

Katrin Zytomierskas oväntade svar efter bilden: "Silikonbröst..."

Katrin Zytomierska befinner sig i skrivande stund i Tulum, Mexiko tillsammans med sin familj. Hon uppdaterar flitigt på sin Instagram och följarna – de är lika oblyga som henne.


Nöjesprofilen och entreprenören Katrin Zytomierska, 44, är inte direkt känd för att hålla in sina åsikter. Katrin har flertalet gånger hamnat i blåsväder efter att ha berättat vad hon tycker och tänker. Bland annat har hon hamnat i stormens hjärta flertalet gånger då hon mer än gärna uttrycker sina åsikter kring övervikt. 

Tidigare skrev hon en krönika i Expressen som väckte starka reaktioner.

Bildkälla: Stella Pictures

För dryga halvåret sedan fick hon även syn på Shakiras exman Gerard Piqué ute på en nattklubb. Hon frågade då om han kunde spela in en hälsning till hennes son Ringo, vilket han svarade nej på.

Det hela skulle generera i en världsnyhet.

Katrin Zytomierskas svar till följaren

Nu rullar livet på som vanligt och Katrin har tagit sig en liten paus från både jobb och skandaler för att ta det piano tillsammans med familjen borta i Mexiko. Men att interagera med sina följare – det gör hon fortfarande. 

Under veckan mottog en kommentar som var, något speciell. Men Katrin är alltid Katrin, så hon svarade på ett väldigt Katrinigt sätt. 

"Du ser ut att njuta av livet! De ser ut som om du opererat tuttarna igen, när gjorde du det? De e betydligt större. Nyfiken, du passar i större silicon bröst", skrev följaren. 

Katrin – hon blev inte arg eller vresig. Hon svarade bara med en "skrattemoji". 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!