Julia Franzén
Julia Franzéns bild engagerar. - Foto: juliafranzen.se/Instagram

Detaljen i Julia Franzéns kroppsbild skapar reaktioner bland följarna: "Hur?"

Julia Franzén är ny programledare för Love Island Sverige. Titt som tätt publicerar hon uppdateringar från sina inspelningsdagar, men den senaste – den har skapat oväntade reaktioner.


Livet rullar sannerligen på för Julia Franzén, 32, som just nu är mitt uppe i inspelningen av Love Island Sverige. Programmet har i år mötts av lovord och hyllningar av tittarna som dagligen sitter bänkade framför tvn för att se de kärlekskranka deltagarna kämpa sig fram. 

Då och då kliver Julia in i programmet för att bland annat agera coach och ge sina bästa tips när det kommer till kärlek och relationer. 

– När jag och Bingo träffades kände man väldigt snabbt att något fanns där. Sedan känner man ju känslan av saknad när man inte är med varandra samt att man bara vill vara nära, berättade hon för deltagarna som inte riktigt visste var känslorna låg. 

Julia är programledare i Love Island Sverige. Bildkälla: juliafranzen.se

Varje gång Julia dyker upp i programmet gör hon en rungande entré i vackra klänningar, höga klackar och glammigt smink. 

Inför en inspelning la hon upp en bild på Instagram där det var ännu en sak i hennes look som följarna reagerat på. 

Julias bild från veckan. Bildkälla: juliafranzen.se 

Nämligen Julias bränna. 

"Asså, vad är hemligheten att bli så brun? Bra gener? Bus + sol?"

"Så brun du blivit"

"Jiiiises så brun du är"

"Önskar också lite solbränna nu"

Julia har själv inte kommenterat om det är den starka solen eller någon särskild brun utan sol som ligger bakom det hela. 

Julia Franzén: "Öppen med mina ingrepp"

På Instagram brukar Julia titt som tätt hålla frågestunder där hon besvarar följarnas frågor som har med programmet att göra. En av följarna frågade Julia om hon känner att hon kan vara öppen med ingreppen och operationerna hon gjort. 

Julia Franzén är årets Bachelorette. Bildkälla: https://juliainhollywood.blogg...

– Ja, jag har ju gjort lite allt möjligt, både fillers och opererat mig, men jag känner att det är någonting jag står för och gärna pratar öppet om, så det får ni fråga hur mycket ni vill om, svarade Julia. 

Hela artikeln om ingreppen hittar du här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!