Lördag 29 Jan
Stockholm

Julia Franzéns förvandling genom åren: "Öppen med mina ingrepp"

Julia Franzén ingrepp
Julia Franzén. Foto: TV4/https://juliainhollywood.blogg.se/2012/may/

31-åriga bacheloretten Julia har hunnit med både jet set-liv i USA, festat med kändisar och jobbat som modell. Hon är också väldigt öppen med vilka ingrepp hon har gjort, något hon svarar på i en frågestund på Instagram.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Bachelorette har dragit igång med full fart och säsongen har fyllt tv-rutan med massor av drama, kärlek och bråk. I en intervju med Nyheter24 berättar årets Bachelorette Julia Franzén, 31, att ingen Bachelor har någonsin hånglat så mycket som hon. Läs hela intervjun här.

Fick betalt för att umgås med Hollywoods kändiselit

Men innan hon sökte evig kärlek i Bachelorette hade Julia andra, mer festliga intressen. När hon gästade radioprogrammet Gott Snack i onsdags berättade hon att både hon och kusinen Camilla brukade få betalt för att hänga med kändiseliten i Hollywood.

Hon har nämligen jobbat som "image model" – något hon kan tänka sig att många svenskar kan ha lite svårt att förstå sig på.

– Om Leonardo DiCaprio ska komma in på en restaurang i Saint Tropez klockan nio, då vill man ju inte att restaurangen ska vara tom. Då har restaurangen kontakt med en agentur som flyger in kanske tio tjejer, berättar Julia Franzén. 

Utvalda personer blir sedan utplacerade på restaurangen, ofta i anslutning till entrén, lagom till när kändisen i fråga anländer.

Julia har festat med en rad kändisar. Bildkälla: https://juliainhollywood.blogg.se/2012/may/

Mer om detta kan du läsa här.

Under den här tiden drev Julia en populär blogg där hon uppdaterade sina läsare om jet set-livet borta i USA. 

Än idag ligger den uppe med bilder på kusinerna Julia och Camilla. 

Julia Franzén: "Öppen med mina ingrepp"

På Instagram brukar Julia titt som tätt hålla frågestunder där hon besvarar följarnas frågor som har med programmet att göra. En av följarna frågade Julia om hon känner att hon kan vara öppen med ingreppen och operationerna hon gjort. 

Julia Franzén är årets Bachelorette. Bildkälla: https://juliainhollywood.blogg...

– Ja, jag har ju gjort lite allt möjligt, både fillers och opererat mig, men jag känner att det är någonting jag står för och gärna pratar öppet om, så det får ni fråga hur mycket ni vill om, svarade Julia. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela