Julia Franzén
Julia Franzéns bild engagerar. - Foto: juliafranzen.se/Instagram

Detaljen i Julia Franzéns kroppsbild skapar reaktioner bland följarna: "Hur?"

Julia Franzén är ny programledare för Love Island Sverige. Titt som tätt publicerar hon uppdateringar från sina inspelningsdagar, men den senaste – den har skapat oväntade reaktioner.


Livet rullar sannerligen på för Julia Franzén, 32, som just nu är mitt uppe i inspelningen av Love Island Sverige. Programmet har i år mötts av lovord och hyllningar av tittarna som dagligen sitter bänkade framför tvn för att se de kärlekskranka deltagarna kämpa sig fram. 

Då och då kliver Julia in i programmet för att bland annat agera coach och ge sina bästa tips när det kommer till kärlek och relationer. 

– När jag och Bingo träffades kände man väldigt snabbt att något fanns där. Sedan känner man ju känslan av saknad när man inte är med varandra samt att man bara vill vara nära, berättade hon för deltagarna som inte riktigt visste var känslorna låg. 

Julia är programledare i Love Island Sverige. Bildkälla: juliafranzen.se

Varje gång Julia dyker upp i programmet gör hon en rungande entré i vackra klänningar, höga klackar och glammigt smink. 

Inför en inspelning la hon upp en bild på Instagram där det var ännu en sak i hennes look som följarna reagerat på. 

Julias bild från veckan. Bildkälla: juliafranzen.se 

Nämligen Julias bränna. 

"Asså, vad är hemligheten att bli så brun? Bra gener? Bus + sol?"

"Så brun du blivit"

"Jiiiises så brun du är"

"Önskar också lite solbränna nu"

Julia har själv inte kommenterat om det är den starka solen eller någon särskild brun utan sol som ligger bakom det hela. 

Julia Franzén: "Öppen med mina ingrepp"

På Instagram brukar Julia titt som tätt hålla frågestunder där hon besvarar följarnas frågor som har med programmet att göra. En av följarna frågade Julia om hon känner att hon kan vara öppen med ingreppen och operationerna hon gjort. 

Julia Franzén är årets Bachelorette. Bildkälla: https://juliainhollywood.blogg...

– Ja, jag har ju gjort lite allt möjligt, både fillers och opererat mig, men jag känner att det är någonting jag står för och gärna pratar öppet om, så det får ni fråga hur mycket ni vill om, svarade Julia. 

Hela artikeln om ingreppen hittar du här.

Senaste nytt

Renée Nybergs enorma miljonregn – så mycket tjänar TV4-profilen

1 timme sedan

Se bilderna: Här dyker Gunilla Persson upp i Karlstad – sjunger med fans

2 timmar sedan
Natten innan den femte deltävlingen dyker Gunilla Persson upp på genrepet i Karlstad. – Jag älskar Melodifestivalen och tycker det är kul att titta på min konkurrens, säger hon till Aftonbladet.

Islands medverkan i ESC kan avgöras i kväll

3 timmar sedan
Bojkott eller inte? Islands medverkan i Eurovision Song Contest kan avgöras på lördagen. Då utses nämligen årets vinnare i Söngvakeppnin, den isländska melodifestivalen. I år är det vinnaren som, i samråd med public servicebolaget Rúv, bestämmer om Island ska delta i tävlingen eller inte.

Richards tolkar Lou Reed på hyllningsalbum

idag 10:34
Keith Richards, 80, medverkar på ett hyllningsalbum till Lou Reed med en cover på låten "I'm waiting for the man".

Favoriter med blandade känslor

idag 08:46
Blir det en skånsk dragdrottning, norska tvillingar eller norrländsk gospel i finalen i Friends Arena? I kväll avgörs sista deltävlingen i Melodifestivalen.

Så ofta nämner Bianca Ingrosso Caia – utan att märka det som reklam

idag 08:25
Influencers är dåliga på att reklammärka sina kommersiella inlägg i sociala medier, visar en ny EU-granskning. Syns samma tendenser på Bianca Ingrossos Youtube, och i utsträckningen hon pratar om Caia Cosmetics utan att märka det som reklam? Vi lät AI undersöka saken – det här kom vi fram till.