Irma Lehtosalo, 67, har blivit en riktig tittarfavorit.
Irma Lehtosalo, 67, har blivit en riktig tittarfavorit. - Foto: Skärmavbild/Instagram/irmalehtosalo och Skärmavbild/TV4/Marko & Irma

Irmas vädjan till följarna: "Om ni kan hjälpa mig..."

Irma Lehtosalo, 67, har blivit hela Sveriges favoritmamma. Men att bli tv-kändis över en natt är inte helt lätt. Nu vädjar Irma om hjälp från alla sina nya följare i sociala medier.


Efter premiären av "Marko & Irma" dröjde det inte länge innan Irma Lehtosalo, mamma till artisten Marko "Markoolio" Lehtosalo, blev en riktig tittarfavorit.

När det sista avsnittet av programmet, som visade hur mor och son byggde hus på Ingarö i Stockholm, sänts vallfärdade TV4-tittarna till Irmas Instagramkonto och senare till hennes Tiktok. Läs mer om hur många följare Irma Lehtosalo fått här.

Irma Lehtosalo: "Inte så j*vla duktig"

Att få en stor följarskara i sociala medier på bara några veckor är dock inte helt lätt – något som Irma Lehtosalo nu vittnar om. I en video på Instagram vädjar hon nämligen till följarna om idéer till innehållet hon publicerar i sina kanaler. 

– Jag behöver lite hjälp. Vad vill ni att jag ska filma? Det är lite svårt. Svårt svårt. Vad ska man filma?, säger hon i videon och visar samtidigt upp rummen i sitt nya hus.

– Om ni kan hjälpa mig och säga vad jag ska filma, så kanske jag kan filma. Fast jag är inte så jävla duktig, konstaterar 67-åringen.

Irmas video skapar oro hos följarna: "Passa dig...."

Följarnas svar till Irma Lehtosalo: "Ändra ingenting"

I kommentarsfältet föreslår flera följare ämnen som Irma Lehtosalo kan prata om eller saker som hon kan visa upp. Men desto fler försäkrar den nyblivna tv-stjärnan om att hon inte behöver publicera något särskilt, utan att hon duger precis så som hon är.

"Irma Irma, filma bara när du känner för det. Vet du vad, du behöver inte alltid filma. Du kan också ta en bild som du tycker om och vill visa… En blomma eller lite mat eller en bulle du köpt till kaffet till exempel. Stressa inte, vi tycker om dig ändå.", skriver en person.

"Du behöver inte tänka på vad andra vill att du ska filma. Det räcker så bra bara att bara höra din röst och du ska inte känna några krav från oss, dina följare. Vi älskar dig precis som du är.", skriver en annan.

Foto: Skärmavbild/Instagram/irmalehtosalo

"Du är en så skön motvikt till alla tillgjorda influensers. Var dig själv. Filma om du tycker det är kul. Låt bli om du inte har någon lust. Tror du redan hittat din publik, så ändra ingenting.", skriver en tredje.

Läs alla våra nyheter om Irma Lehtosalo här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!