Irma och Markoolio Lehtosalo
Markoolios mamma Irma har blivit folkkär efter realityserien "Mark och Irma" släpptes - Foto: Skärmavbild/TV4 och Jari Kantola/Stella Pictures

Underbara nyheten för Irma Lehtosalo: "Årets raket"

Sedan realityserien "Mark och Irma" släpptes på TV4 har Irma blivit en stor favorit hos svenska folket. Nu hyllas hon på Instagram.


Efter att Marko "Markoolio" Lehtosalo, 48, och hans mamma Irma Lehtosalo, 67, startade programmet “Marko och Irma”  i januari på TV4 så har tv-tittarna blivit förtrollade av Irmas humor och genuinitet. Realityserien handlade om hur Marko hjälper sin mamma Irma att bygga henne ett nytt hus och har bjudit in tittarna i deras liv.

Följarna har sedan dess blivit mer och mer engagerade i Irmas liv. Kärleken från tittarna och följarna har följt Markoolios mamma sedan serien hade premiär och de är med henne i hennes vardag på hennes sociala kanaler. 

Irma Lehtosalo hyllas på sociala medier

Sedan Irma blev realitystjärna har hon fått 241 000 följare på Instagram och har över sex miljoner visningar på Tiktok. Irma närmar sig en högre position på sociala medier vilket även medieakademin uppmärksammar.  Markoolio "repostar" inlägget där medieakademin påpekar Irmas stjärnglans.

"Vi ser en rejäl tillväxt även på Instagram. Dit har 236 000 följare hittat. Irma ser redan nu ut att bli en av årets raketer i Maktbarometern. Vilken plats hon landar på återstår att se."

Markoolios inlägg får massvis med kommentarer från hans följare med kärlek till Irma.  

Följarna överöser Irma med kärlek i Markoolios kommentarsfält. Bildkälla: markoolio/Instagram

Till och med att två kända ansikten dök upp i kommentarsfältet och uttryckte sin kärlek för Irma. Det var nämligen Martin Melin, 56, och Anja Pärson, 41, som ville visa sin uppskattning av den växande profilen.

Martin och Anja var två av personerna som visade sin uppskattning av Irma. Bildkälla: markoolio123/Instagram
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!