Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso mår inte så bra. - Foto: Claudio Bresciani / TT

Bianca Ingrosso mår inte så bra – berättar nu vad det är som har hänt

Bianca Ingrosso berättar för sina följare att hon just nu inte mår bra och berättar att allt inte alltid är som det ser ut.


Bianca Ingrosso, 28, har minst sagt full rulle just nu. I skrivande stund är hon i full färd med att spela in sitt succéprogram BIANCA dit hon bjuder gäster från alla håll och kanter av världen. 

I premiäravsnittet av showen gästades hon av ingen mindre än Djimon Hounsou, 58. Hounsou har vi bland annat sett i filmer som Gladiator, Blood diamond och In America.  Han har mottagit både priser och Oscarsnomineringar för sina roller och har gjort ett starkt avtryck i filmvärlden. 

Kelly Gale. Bildkälla: discovery+

Även modellen Kelly Gale, som är tillsammans med svenska skådespelaren Joel Kinnaman var på plats. 

Mn utöver sin show så gnetar Bianca även på med sitt skönhetsmärke Caia, hon har även gått in i företaget Chimi samt att hon fortsatt jobbar med ANI Jewels tillsammans med Lovisa Worge

Utöver alla åtaganden ovan så är Bibz även en baddare på sina sociala medier och ser till att ofta uppdatera både TikTok, Instagram och Youtube. 

Men under veckan kom ett lite dystert besked på Instagram. Bianca mår nämligen inte så bra. 

Bianca Ingrosso. Bildkälla: discovery+

I ett inlägg berättar hon att hon just nu trivs med sitt arbete och att det är mycket att göra. Men hon berättar också att hon rent privat har det lite svajigt. 

"Att ni sprider så mycket kärlek, värme och delar med er av era historier i min dm gör mer för mitt lilla välmående än än vad ni tror. Ni betyder verkligen allt. Hoppas ni vet det", skriver hon och fortsätter:

Bianca Ingrosso. Bildkälla: biancaingrosso/Indstagram

"Jag är så tacksam att jag befinner mig på en plats i livet just nu där jag är genuint lycklig i min core men jag går igenom en liten privat svacka där tankarna och självkänslan ger lite upp och ned. Så jag vill därför bara tacka er för att ni ger mig sån fin energi varje dag här och gör mig starkare". 

Vad det hela gäller är ännu oklart men vi hoppas att Bianca snart mår bättre och tar hand om sig. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

1 timme sedan
Det var år 2017 som Nicole Falciani fick ett viktultimatum av underklädesmärket Calzedonia. "Jag fick ett mejl där de skrev att de tycker att jag är för tjock".

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

2 timmar sedan
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

2 timmar sedan
Hanna Friberg har blivit gripen i USA tillsammans med vännen Stella Cocozza. Vännerna höll helt enkelt på att bli utslängda från landet.

Många avhopp från Eurovision i Malmö

3 timmar sedan
Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

3 timmar sedan
Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.