Mamma Irma
Irma Lehtosalo har fått problem. - Foto: TV4/Instagram

Irma Lehtosalo stöttas efter det obehagliga hon utsattes för av följare

Irma Lehtosalo har kommit att bli en av landets snabbast växande influencers. Men med det bubblande kändisskapet kommer även baksidorna....


Irma Lehtosalo, 67, har efter sin medverkan i TV4-programmet "Marko & Irma" blivit väldigt populär i stugorna. Den numera folkkära mamman till Markoolio har snabbt blivit viral i sociala medier. Hennes Instagramkonto har i skrivande stund över 282 000 följare och det växer explosionsartat. Bara under veckan har Irma samlat på sig omkring 45 000 följare. 

På sina sociala medier har hon hittills valt att lägga upp lite dittan och dattan från sin vardag – vilket följarna älskar. Det har varit allt ifrån en video där hon helt enkelt sitter i soffan och konstaterar att hon inte längre ser ut som Marilyn Monroe, till en video där hon filmar sin middag i form av en Karins lasagne som står och värms i ugnen.

Men nu när Irma är någonting utan en influencer så har hon även börjat lägga upp en del samarbeten. Bland annat denna vecka. Men samarbetet kom även med en varning till sina följare. 

Det är nämligen någon som skapat ett konto i hennes namn och som nu försöker att lura folk på pengar. 


"Varning", skrev Irma ut. Bildkälla: irmalehtosalo/Instagram

Då många följare hörde på Irma att hon tycker det hela är lite jobbigt så överöser den henne nu med kärleksfulla kommentarer i kommentarsfältet. 

Några av kommentarerna lyder:

"Vi förstår att kontot inte är ditt"

"Vi hjälper dig att anmäla det"

"Vem vill utsätta dig av alla för någonting dylikt?"

Vi hoppas att allt löser sig för vår underbara Irma. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!