Nikki Amini har hängt i kändistäta kretsar.
Nikki Amini har hängt i kändistäta kretsar. - Foto: Skärmavbild/Instagram/nikki_amini och Stella Pictures

Nikki Aminis okända relationer med världsstjärnorna: "Åkte med poliskortege"

Nikki Amini har en lång karriär i musikbranschen bakom sig och genom åren har hon hängt i minst sagt kändistäta kretsar.


Under flera års tid var Nikki Amini en del av Idol-juryn i TV4. Under auditions och live-program på bästa sändningstid gav Amini feedback till deltagare med artistdrömmar.

I ryggen hade hon gedigen erfarenhet från musikbranschen. 38-åringen har nämligen jobbat på både Warner Music och på Universal Music i London. 

Därför är det kanske inte så konstigt att Amini hängt i minst sagt kändistäta kretsar genom åren? Nyheter24 har kikat igenom medieprofilens Instagramkonto och grävt fram några bilder som... Ja, talar för sig själva.

Allt om Nikki Amini: Pengarna, maken och dotterns unika namn

Nikki Aminis relation med Enrique Iglesias

Men vad är det då för kändisar som Nikki Amini hängt med?

– Vissa artister har jag träffat mer än andra och man klickar såklart väldigt olika med olika artister. Enrique Iglesias är en av mina favoriter, jag har haft så mycket kul med honom och hans management-gäng, har Nikki Amini tidigare sagt till Veckorevyn.

I en intervju i P3:s Morgonpasset i mars 2023 berättade Amini att hon varit på promo-turné med Iglesias i Madrid.

– Vet du vad som var häftigare än att åka privatflyget till Madrid? Det var att jag sen åkte med poliskortege genom hela Madrid från flygplatsen. Enrique är ju kunglighet där, säger hon i radioprogrammet.

Nikki Aminis pik efter "Bäst i test"-flytten till TV4

Nikki Amini tillsammans med Rihanna och Justin Bieber

Men Enrique Iglesias är inte den enda Nikki Amini jobbat med under karriären. 

Justin Bieber och Rihanna har jag också träffat ett flertal gånger och de har alltid varit trevliga och schyssta, har Amini tidigare berättat för Veckorevyn.

Läs alla våra artiklar om Nikki Amini här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!