Loreen representerar Sverige i Eurovision Song Contest 2023.
Loreen representerar Sverige i Eurovision Song Contest 2023. - Foto: Christine Olsson/TT

Tidigare osedda videon på Loreen får fansen att tappa hakan: "Galet"

Loreen vann Melodifestivalen och ska därmed, för andra gången, representera Sverige i Eurovision Song Contest. Nu har artisten delat med sig av en tidigare osedd video som fått fansen att tappa hakan.


Det var den 11 mars som Loreen, med 177 poäng, sopade banen med motståndet och kammade hem vinsten i i Melodifestivalen 2023.

Nu gör sig artisten redo för Eurovision Song Contest 2023 i Liverpool – något som inte landat väl hos alla ESC-fans. Här kan du läsa om Eurovision-fansens ilska mot Loreen och Sverige.

Loreen visar upp första genrepet av "Tattoo"

Under veckorna som gått sedan segern har Loreen hållit en mycket låg profil i sociala medier, men nu har hon faktiskt brutit den långa tystnaden.

Mer specifikt har hon delat med sig av en tidigare osedd video på Tiktok. I klippet kan man höra hur Loreen sjunger bidraget "Tattoo" samtidigt som hon framför koreografin från scenframträdandet, men med en hel del skratt.

"Från ett av de första genrepen. Att sjunga och röra sig samtidigt är inte alltid lätt. Herregud...", skriver artisten.

Fansen om Loreen: "Det är galet"

Men i kommentarsfältet är fansen minst sagt imponerade över Loreens insats.

"Det är galet. Den kontrollen över andningen är galen och med de höga tonerna som inte är en ton, utan som konstant förändras. MIND BLOWN", skriver en engelskspråkig person.

"Jag skulle bokstavligt talat bryta min ryggrad och spotta ut mina lungor om jag försökte mig på det där hemma. Hon var, är och kommer alltid förbli en I K O N", skriver en annan.

"Omg. Vi har sån tur att du finns. Den här nivån på hårt arbete och hängivenhet får mitt hjärta att smälta just nu", skriver ytterligare en person.

Foto: Skärmavbild/Tiktok/loreenofficial

Läs alla våra artiklar om Loreen här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

2 timmar sedan

"Songs of conquest" får släppdatum

3 timmar sedan
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

3 timmar sedan
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.

Så träffade Kjell Bergqvist 18 år yngre frun Karin

3 timmar sedan
Kjell Bergqvist är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Kjell Bergqvist.

Allt om Miriam Bryant: Familj, låtar och om hon har pojkvän

idag 14:42
Miriam Bryant har seglat upp som en av de största popartisterna i Sverige. Men hur mycket vet du egentligen om stjärnan? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Bryant.

Tecwyn Ewans ny orkesterchef på Malmö opera

idag 13:44
Tecwyn Evans blir ny ledare för Malmö operas orkester och kör med start den 5 augusti.