Melinda Jacobs
Melinda Jacobs publicerade under onsdagen en bild. - Foto: missmelinda_j/Instagram

Melinda Jacobs hyllas efter ärliga bilden: "Bedöms nakna"

Melinda Jacobs publicerade under onsdagskvällen en bild. Och det tog inte mer än 30 minuter innan bilden hade hundratals kommentarer.


Melinda Jacobs blev offentlig för cirka två år sedan efter att ha varit fostermamma till 3-åriga Esmeralda som blev ”lilla hjärtat” med hela svenska folket. 

Esmeralda påträffades senare död hemma hos sina biologiska föräldrar. När hon hittades hade hon droger i kroppen och hade utsatts för trubbigt våld. 

Efter Esmeraldas död har Melinda jobbat hårt för att få igenom Lex Lilla hjärtat, och hon har även skrivit boken "Hon hette Esmeralda". 

Melinda Jacobs och Lena Hallengren. Bildkälla: Jessica Gow/TT

E-Type och Melindas relation har skapat många rubriker och följs frenetiskt av folk ute i stugorna. I podden "Familjärt" har Melinda berättat att det tyvärr kommer en hel del kritik mot henne, oavsett vad hon gör. 

Hon vet med andra ord mycket om att bli kritiserad. 

För drygt en vecka sedan gästade influencern och journalisten Johanna Bladh, 29, TV4:s ”Nyhetsmorgon” för att berätta om hyperemesis gravidarum som drabbade henne som gravid.

Från Nyhetsmorgon. Bildkälla: TV4

Hon blev då sängliggande och tvingades att besöka sjukhus flera gånger. Med sig till studion hade hon dottern Sigrid som i skrivande stund är drygt ett halvår gammal. Under sändningen blev knodden hungrig och Johanna valde då att amma bebisen vilket skapade en hel del starka reaktioner på sociala medier. 

Melinda Jacobs stöttar Johanna Bladh

Under onsdagskvällen publicerade Melinda en bild på en ammande Izadora med en stöttande text till Bladh. 

"Izadora hälsar med en tydlig gest att när hon är hungrig äter hon VAR OCH NÄR hon vill.

Vi har program i det här landet där folk har sex i tv, program där folk bedöms nakna, program där det är ok att förnedra varandra. Men när en mamma ammar sitt barn i direktsänd tv då ska det bli rubriker och allmänt tyckande", skrev hon bland annat. 

Under loppet av en timma har bilden i skrivande stund över 300 kommentarer med hyllande ord. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!