Felix Herngren har ingen liten skara barn.
Felix Herngren har ingen liten skara barn. - Foto: Stella Pictures

Felix Herngrens fru och stora familj – så lever hans barn i dag

Regissören och skådisen Felix Herngren har en familj som är större än genomsnittet. Nyheter24 reder ut hur många barn Herngren har, vad de gör i dag och hur han träffade frun Clara Herngren.


Felix Herngrens föräldrar och uppväxt

Felix Herngren föddes den 4 februari 1967 och växte upp i Stockholm. Hans pappa Lars Evert Herngren arbetade som barnläkare, medan hans mamma Kajsa Birgitta Herngren studerade till jurist under Felix uppväxt.

– De senaste tio åren har hon hjälpt till att förhandla för regissörer och skådespelare, har han tidigare sagt om sin mamma i en intervju med Aftonbladet.

Vilka är Felix Herngrens syskon?

Felix Herngren har två syskon: regissören Måns Herngren, född 1965, och tv-producenten Moa Herngren, född 1969. Syskonen har jobbat ihop vid flera tillfällen, bland annat med tv-serien "Bonusfamiljen". 

Felix Herngrens miljoner – oväntade svaret om äktenskapsförordet: "Om man är en rik man..."

Hur många barn har Felix Herngren?

Felix Herngren har sju barn: sex biologiska barn och ett bonusbarn. 

De tre första barnen – Fanny Herngren-Rosén, Vera Herngren och Leo Herngren – fick han med sin exfru Jenny Myrberg. Paret gick skilda vägar år 2003, och senare fick han barnen Bill Herngren, Iris Herngren och Lisa Herngren med sin nuvarande fru Clara Herngren som sedan ett tidigare förhållande hade sonen Nils.

Mellan de äldsta och yngsta barnen skiljer det, enligt Femina, över 20 år.

Vad gör Felix Herngrens dotter Fanny Herngren Rosén i dag?

Det är alltså ingen liten skara barn Felix Herngren har. Vissa av dem är i dag vuxna, däribland Fanny Herngren Rosén, född 1990, som är medgrundare till företaget Ilouity. Hon är gift och har en dotter vid namn Milou

Vad gör Felix Herngrens dotter Vera Herngren i dag?

Vera Herngren, som är född 1996, har likt sin pappa gett sig in i film- och tv-branschen. Bland annat har hon varit regiassistent för "Störst av allt" på Netflix. I SVT:s "Carina Bergfeldt" berättade far och dotter om hur livet såg ut när Vera fortfarande bodde hemma.

– Hela köksgolvet var helt klibbigt, det låg fimpar och cigarettpaket i vår säng under huvudkudden, det var kavajer som var borta, det var brännmärken i väggarna, det var glas som hade gått sönder, spritförrådet var tömt och så vidare, sa Felix om dotterns hemmafester i programmet.

Vad gör Felix Herngrens son Leo Herngren i dag?

Felix Herngrens son Leo Herngren, född 2001, tycks vara i pluggtaget. På LinkedIn framgår det att han studerar vid ESCP Business school.

Hur träffades Felix Herngren och hans fru Clara Herngren?

Felix Herngren och Clara Herngrens relation inleddes med en otrohetsaffär som avslöjades på ett minst sagt överraskande sätt genom en teknisk miss. Läs mer om hur Felix Herngren och Clara Herngren inledde sin relation här.

Läs alla våra artiklar om Felix Herngren här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!