Tisdag 28 Sep
Stockholm

Teknikmissen som avslöjade Felix Herngrens otrohet – dagen innan julafton

Felix Herngren, 54, berättar nu om den turbulenta starten på relationen med frun Clara.
Felix Herngren, 54, berättar nu om den turbulenta starten på relationen med frun Clara. Foto: Stefan Jerrevång/TT och Robert Eklund/Stella Pictures

Numera är Felix Herngren, 54, lyckligt gift med Clara Herngren, 48, men relationen inleddes med en otrohetsaffär som avslöjades genom ett tekniskt fel i Felix bil – dagen innan julafton.
– Det var verkligen turbulent och stökigt, säger 54-åringen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

När Felix Herngren, 54, träffade sin nuvarande fru Clara Herngren, 48, var han i ett 13 år långt äktenskap som på ett oanat sätt skulle komma att avslutas abrupt – efter ett tekniskt fel i Felix bil. 

Relationen avslöjas – genom teknisk miss

Felix hade fattat tycke för Clara, som han vid tiden jobbade tillsammans med, och skulle berätta det för henne i hans nya bil, vilken var utrustad med inbyggd mobiltelefon med eget mobilnummer.

– Vi åker iväg och jag stänger av bilmotorn, men precis när jag stänger av bilen så ringer min fru och det blir något tekniskt fel så samtalet kopplas upp, men strömmen är avslagen så högtalaren går inte på, säger Felix till Aftonbladet. och fortsätter:

Felix Herngren med frun Clara. Foto: Jari Kantola/Stella Pictures

– Men mikrofonen är på så hon lyssnar på oss i ungefär en kvart, säger Felix till Aftonbladet.

Genom samtalet kan den dåvarande frun höra hur Felix vill lämna henne för Clara, och kort därpå ringer det i Claras mobiltelefon.

–  Det är då min fru som har förstått vem Clara är. Clara svarar och säger sen att min fru vill prata med mig.

Felix Herngren: "Var dagen innan julafton"

Det omskakande avslöjandet, som 54-åringen beskriver som "turbulent och stökigt", blev inte bättre av vilken dag det var.

– Det här var dagen innan julafton så jag frågade min fru hur vi skulle göra och det blev så att vi ringde runt till respektive släkt och berättade vad som hade hänt, berättar Felix för Aftonbladet och fortsätter vidare:

– Men det blev jättejobbigt för min exfru och Claras fästman, men med facit i hand har vi i dag en jättebra relation med både min exfru och Claras ex.

Kommentera
Kopiera länk
Dela