Molly Sandén gravidmage
Molly Sandén hyllas. - Foto: TT/Nyhetsbyrån/Stella Pictures

Molly Sandéns bilder från stranden hyllas av Carina Bergfeldt

Det var under veckan som höggravida Molly Sandén delade med sig av ett gäng bilder där hon står på en strand iklädd en nätbrynja. Snabb in i kommentarsfältet var Carina Bergfeldt.


Molly Sandén, 30, har varit ihop med sin pojkvän David Larsson sedan december 2019. Paret träffades via musiken då David tidigare sjungit i bandet The Royal Concept. Utöver det spelar han tillsammans med Molly och flera andra artister, bland andra Miriam Bryant.

I januari 2023 gick Molly Sandén ut på TikTok och berättade att hon är gravid med parets första barn och har flitigt uppdaterat sin stora följeskara med bilder på magen och vardagen.

Nyligen publicerade hon en bild där hon visade hur jobbigt det kan vara som höggravid att gå upp för en trappa. 

Molly Sandén hyllas av Carina Bergfeldt

Men nu har Molly slängt upp ett par nya bilder som snabbt fångat följarnas uppmärksamhet. Hon befinner sig nämligen ute på resande fot och tog då tillfället i jakt under en dag då hon var på stranden. 

Molly Sandén är nämligen god vän med Josef Peyre, som för de som inte vet är bror till Svenska Hollywoodfrun Elena Belle. Men han är inte bara det utan även en väldigt skicklig fotograf. 

På de vackra bilderna syns Molly gå på stranden iklädd en vit outfit med kort tröja och en nätkjol. 

Någon som kvickt kommenterade med hyllande ord var Carina Bergfeldt. 

"Grattis till det som komma skall", skrev hon. 

Fint. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!