I en video som delats på parets Instagram-story får följarna se Brita uträtta ett visst behov
I en video som delats på parets Instagram-story får följarna se Brita uträtta ett visst behov - Foto: Anders Wiklund/TT & Skärmavbild Instagram

Kalle Zackari Wahlströms intima video på Brita Zackari: "Du får sälja den"

I en video som delats på det populära paret Kalle Zackari Wahlström och Brita Zackaris Instagramkonto får följarna se när Brita uträttar sina behov i vad som ser ut att vara en kanna.


Kalle Zackari Wahlström och Brita Zackari har tillsammans det gemensamma Instagramkontot @kalleochbritagrejar. Där delar med sig av livet på bondgården och följarna får följa med i allt de gör och tar sig an på gården. 

Brita Zackaris toabestyr fångas av Kalle 

Under söndagen delade paret två stories på Instagram. Den ena följer Brita som kommer gåendes på grusgången med en kanna, eller potta om man så vill, i högsta hugg. Hon planerar nämligen att uträtta sina behov. 

– Är det lugnt om jag kissar i den här och sen gödslar våra växter med? 

Kalle, som håller i kameran, fnissar samtidigt som han meddelar vad han tycker borde ske med kannan i det fall hon väljer att uträtta sitt toalettbestyr i den.

– Du får sälja den där kannan på wikifeeds sen. 

– Ska du titta eller?, hörs Brita säga när hon vandrar iväg med kannan i hand. 

Sagt och gjort, Brita drar sedan av sig byxorna och sätter sig över kannan för att uträtta sina behov samtidigt som hon skyler sitt ansikte.

– Vilken otrolig bild, hörs hennes make utbrista. 

Foto: Skärmavbild Instagram/kalleochbritagrejar
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!