Bianca Ingrosso rumpoperation
Bianca Ingrosso väljer att berätta. - Foto: Youtube

Bianca Ingrosso avslöjar: "Så blev min rumpa så pass mycket större"

Bianca Ingrosso har under den senaste tiden tvingats ta emot en hel del kritik kring sin bakdel. Och nu väljer hon att ta bladet från munnen.


Det var i juli 2022 som det blev liv i luckan på Bianca Ingrossos Instagram efter att hon publicerat en bild tillsammans med en häst. Det hela var inför en reklam för märket ANI Jewels. 

På bilden står Bianca tillsammans med en häst men det var varken smycken eller häst som fångade följarnas uppmärksamhet – utan Biancas midja. 

I kommentarsfältet under Biancas bild satte en vild debatt igång mellan följarna. Flera av Biancas fans menade att bilden var retuscherad.

"Magen/midjan ser retuscherad ut på denna bild. Är den det?"

"Skarpare kanter än övrigt i bilden + hackigt kantigt. Det kan inte vara en seriös fotografs verk/redigering"

"Började enbart läsa kommentarerna för att midjan ser helt sjukt retuscherad ut. Sämsta retusch jag sett..."

"Varför retuscherar du bilder? Alla kan se att bilderna är retuscherade"

"Jag lovar att denna bild är Photoshoppad"

Bianca själv svarade på kritiken genom att säga att det är så där hon ser ut och att midjan såg ut som den gjorde då hon "mått dåligt under en period". Det hela utspelade sig under tiden som Biancas och Phillipe Cohens förhållande var på sin sluttamp. 

Hon har under den senaste tiden mött fått mer kroppskritik men denna gång handlar det om hennes rumpa. Det var nämligen efter en bild som hon publicerade på sin Instagram som som följarna svandök in i kommentarsflätet. 

Många skrev och frågade huruvida Bianca gjort ett så kallat brazilian butt lift. Någonting hon själv nekar till. Och nu väljer hon att på nytt kommentera det hela. 

Några av kommentarerna. Bildkälla: biancaingrosso/Instagram
Bianca får frågan av Lucas Armando Feola. Bildkälla: Youtube

– Jag ska säga er. Att jag bygger muskler som en galning, främst armar, framsida lår och rumpan. Så nej jag har inte gjort min röv, jag har bara tränat, tillägger hon. 

– Folk verkar ha svårt att förstå hur mycket träning och bra mat kan göra, tillägger hon. 

Biancas bryn-gate tog över Instagram

Nyligen befann sig Bianca i ett annat utseendekrig med sina följare. Denna gång handlade det om hennes ögonbryn. Följarna menade nämligen att hon "är fullpumpad med botox" och att det nu fått hennes bryn att höjas flera centimeter. 

Bianca själv har gått in i kommentarsfältet och förklarat att hon inte gör Botox längre men att när hon har gjort Botox i det området så "lugnar det ner" brynen.

Bianca Ingrossos ögonparti år 2016. Bildkälla: Henrik Montgomery/TT Bild
Bianca Ingrossos ögon och ögonbryn 2023. Bildkälla: Claudio Bresciani/TT Bild

Även på Instagram Story gick Bianca Ingrosso ut och gav svar på tal.

"Måste bara klargöra då detta sägs vareeeeeenda dag. Jag har ett naturligt lyft vid mina bryn, ärvt av min far :) Av botox åker de ner och jag ser arg ut. Så om ni ska kommentera att mina bryn är gräsliga så är det mitt naturliga utseende som ser ut så :) tack för mig hej".

Svaret. Bildkälla: bialcaingrosso/Instagram

Så ja, man kan verkligen säga att det är a never ending story mellan Bianca och följarna. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!