Christian Bauer
Tilde de Pula Eby gick på gala tillsammans med sin dotter. - Foto: Tilde de Pula Eby

Christian Bauers flirtiga kommentar på Tilde de Paulas bild med dottern chockar följarna

Det var under veckan som Christian Bauer dök upp i Tilde de Paulas kommentarsfält med en kommentar som kanske var något oväntad.


Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har idag varit tillsammans sedan 2021 och är upp över öronen förälskade. Paret träffades via gemensamma vänner och bestämde sig för att gå på dejt. En dejt som Pernilla Wahlgren kom full till. 

– Jag satt och drack bubbel med min vän och tänkte inte på hur lite jag tål. Så efter två stora glas insåg jag att nej men nu ska ju jag möta upp han Christian, berättade hon i Wahlgrens värld. 

– Ja du var ju minst sagt dragen när du kom, men det var bara kul, sa Christian. 

Idag är Christian och Pernilla huvudrollerna i långköraren Wahlgrens värld. Detta efter att Bianca Ingrosso hoppat av. I serien får man följa deras vardag med allt ifrån jobb, resor och andra galna upptåg. Relativt nyligen gick även familjen ut med att de har ett till program på G. 

Nämligen "Villa Wahlgren" där tittarna kommer att få följa med Pernilla och Bauer från att de kliver in på en gräsplätt på Lidingö från att det där, cirka ett år senare var ett stort, vackert hus. 

Idag bor paret där och tycks trivas bättre än någonsin. I Bianca Ingrossos senaste vlogg var hon där på brunch tillsammans med familjen och berättade då att huset trots sin storlek ser större ut än vad det är. 

I samma vlogg diskuterades Elle-galan litegrann. Sociala medier har nämligen kokat de senaste dagarna efter att folk velat tycka till om kändisarnas kläder. Någon som hamnade i hetluften var bland andra Molly Sandén

Christian Baurer kommenterade på Tilde de Paulas bild

Någon som också befann sig på plats tillsammans med sin dotter var ingen mindre än Tilde de Paula Eby. Hon och dottern Naemi Bjuhr sken tillsammans på röda mattan och när Tilde publicerade en bild på superduon slog de hyllande kommentarerna ned som spön i backen i kommentarsfältet. 

En av de som kommenterade fint var Christian Bauer

"Vackra", skrev han följt av en emoji.

Bilden från röda mattan. Bildkälla: tildedepaulaeby/Instagram

Bilden har i skrivande stund omkring 300 kommentarer. 

Två andra som kommenterade fint på bilden var John Lundvik och Danny Saucedo

Några av kommentarerna. Bildkälla: tildedepaulaeby/Instagram

Och ja, i ärlighetens namn så sken de ju som två solar på den röda mattan. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!