Christian Bauer

I slutet av maj 2021 så avslöjade Pernilla Wahlgren att hon har en ny pojkvän. Han heter Carl Peter Christian Bauer och är både säljare och modell.


Info om Christian Bauer - Pernilla Wahlgrens pojkvän


Christian Bauer föddes den 19 januari 1966, vilket gör att han är 55 år gammal. Christian är från Stockholmsförorten Åkersberga.


Christian jobbar som sälj och marknadsansvarig på företaget LEWA of Sweden. De utvecklar produkter för munhälsa. 


Som modell har Christian Bauer synts i flera reklamer, bland annat för bilmärket Renault. Enligt sitt cv på agenturen Stage Pool så pratar Christian både svenska, engelska, tyska och en del norska.


Christian Bauer bor i en villa värderad till 8,4 miljoner kronor. Han håller på fotbollslaget Djurgården.


Hur lång är Christian Bauer?


Christian Bauer är 181 centimeter lång – en hel del längre än flickvännen Pernilla Wahlgren som är 156 centimeter lång.


Christian Bauer
Christian Bauer. Bildkälla: Facebook
25 Aug, 08:36
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer förlovade sig i fjällen i slutet av 2022. Men själva bröllopsplaneringen verkar ha fått ett uppbrott…
20 Jul, 13:10
En av Pernilla Wahlgrens följare skrev en hånfull kommentar om att Pernilla betalar allt och "ger fickpeng" till fästmannen Christian Bauer. Nu svarar Pernilla på hur de faktiskt gör.
21 Jun, 05:46
Pernilla Wahlgren leder Allsång på Skansen 2023. Läs Pernilla Wahlgrens ord om erbjudandet från SVT och det lyckliga livet här.
24 Maj, 10:56
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer är lyckligare än någonsin med både hus och förlovning. I podden avslöjas en detalj som gör Pernilla nöjd...
8 Maj, 11:21
Sedan 2021 har Pernilla Wahlgren och Christian Bauers kärlek växt och idag är paret förlovade. Däremot avslöjade Bingo Rimér under helgen sanningen om relationen till Pernilla...
28 Apr, 18:38
Pernilla är inte den som är blyg men under senaste avsnittet av Wahlgrens Värld avslöjas en sexdetalj hon inte kan erkänna...
24 Apr, 11:06
Det var under veckan som Christian Bauer dök upp i Tilde de Paulas kommentarsfält med en kommentar som kanske var något oväntad.
21 Apr, 14:46
Pernilla Wahlgren fick en kommentar om hennes kärlek Christian Bauer som fick henne att sätta ner foten. Läs om kommentaren här.
24 Mar, 11:47
Följarna hade ett och annat att säga om Christian Bauer när Pernilla Wahlgren delade med sig av ett klipp från "Wahlgrens värld".
24 Feb, 20:52
Realitystjärnan Pernilla Wahlgren och hennes kärlek Christian Bauer förlovade sig i vintras, men nu får vi reda på att allt är inte en dans på rosor för paret...
24 Feb, 12:13
Efter det senaste avsnittet av Wahlgrens Värld har Pernilla Wahlgrens följare reagerat på Christians Bauers beteende mot henne...
20 Feb, 21:26
I senaste poddavsnittet av ”Wahlgren & Wistam” avslöjar Pernilla Wahlgren detaljer om hennes och Christian Bauers framtida bröllop. "Vi tänker väldigt lika" säger hon.
11 Feb, 14:17
En ny säsong av "Wahlgrens värld" är i full rulle, och likaså Pernilla Wahlgren – men på helt fel väg.
9 Feb, 18:57
Under kvällens avsnitt av “Wahlgrens Värld” så överraskar Pernilla Wahlgren sin pojkvän Christian Bauer med romantisk dejt.
1 Feb, 11:16
Pernilla Wahlgren gör ingen hemlighet av att realityserien "Wahlgrens värld" hjälper hennes karriär som showartist.Den betyder jättejättemycket, publiken i salongen kan relatera till det som händer i mitt privatliv och jag kan driva med det.
24 Jan, 14:54
Nu visar Pernilla Wahlgren upp vad Christian Bauer fick i födelsedagspresent. Läs mer här på Nyheter24.
5 Jan, 14:56
Pernilla Wahlgren föddes rätt in i kändisskapet. Efter 55 år i rampljuset så är det inte konstigt att det har samlats ihop en del otroliga bilder från Pernillas liv – de stjärnspäckade festerna, de omskrivna relationerna och den blomstrande karriären. Läs mer och se bilderna här.
4 Jan, 11:33
Pernilla Wahlgren har äntligen fått flytta in i sin nya villa på Lidingö, men allt är inte frid och fröjd. Läs mer här!
3 Jan, 12:54
Vi är vana vid att Pernilla Wahlgren bjussar på det mesta när det kommer till hennes privatliv. Men det finns vissa saker som Pernilla helt enkelt inte vill prata om...
3 Jan, 09:53
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer är förlovade. På Instagram har Pernilla visat en liten glimt av den minst sagt speciella ringen – men nu berättar hon mer om betydelsen...

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.