Oskar Linnros är en av Sveriges mest uppskattade artister.
Oskar Linnros är en av Sveriges mest uppskattade artister. - Foto: Anders Wiklund/TT och Stella Pictures

Oskar Linnros liv i dag: Miljonvilla, barn och kärleken Nina

Oskar Linnros slog igenom med dunder och brak som den ena halvan av Snook men sadlade senare om till framgångsrik soloartist. Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Oskar Linnros: flickvännen, längden, familjen och relationen till Daniel Adams-Ray i dag.


Oskar Linnros ålder – hur gammal är han?

Oskar Linnros föddes den 15 augusti 1983, vilket innebär att han fyller 40 år under sommaren 2023.

Oskar Linnros längd – hur lång är han?

Är du nyfiken på Oskar Linnros längd? Då är du inte ensam. I en intervju med Café har Linnros berättat att han är 172 centimeter lång. 

När slog Oskar Linnros igenom i Snook?

Oskar Linnros och Daniel Adams-Rays vägar korsades när de båda började på  Viktor Rydberg Gymnasium Odenplan i centrala Stockholm år 1999. 

De två vännerna, som strax därpå bildade duon Snook, blev uppmärksammade stort när de medverkade på titelspåret på Afasi & Filthys EP "1990 Nånting" år 2003.

Snook återförenades under en konsert på Gröna Lund 2016. Foto: Stina Stjernkvist/TT

Året därpå släppte Snook singeln och superhiten "Mister Cool" och debutalbumet "Vi vet inte vart vi ska men vi ska komma dit". Två år senare kom duons andra album "Är", innan de splittrades år 2007.

– Båda är nog ganska jobbiga att ha att göra med i vissa situationer. Det har inte alltid varit soft alltså, har Daniel Adams-Ray sagt om splittringen i TV4:s "Så mycket bättre".

Daniel Adams-Rays familj: Allt om hans partner och barn

Oskar Linnros och Daniel Adams-Ray – hur är relationen?

Oskar Linnros och Daniel Adams-Ray ska, enligt den senare, ha en god relation i dag, men de forna Snook-medlemmarna tycks inte stå varandra särskilt nära. Här kan du läsa mer om Oskar Linnros och Daniel Adams-Ray relation i dag.

Oskar Linnros flickvän – vem är Nina Nestlander?

Nina Nestlander och Oskar Linnros år 2013. Foto: Stella Pictures

Oskar Linnros är sedan drygt tio år tillbaka i en relation med Nina Nestlander. Likt Linnros jobbar Nestlander inom musikbranschen och då mer specifikt på ett managementbolag under Universal Music Group.

I en intervju med Musikindustrin har Nestlander berättat att hon jobbat med bland andra Seinabo Sey och Vargas & Lagola.

Är Oskar Linnros och Nina Nestlander förlovade?

Under nyårsafton 2018 gick Oskar Linnros ner på knä och friade till Nina Nestlander, vilket artisten också delade med sig av på Instagram.

"Jag tänker lova att d e du å jag för evigt. God Ny Framtid /Lyckliga", skrev han till bilden där Nestlander visar upp ringen.

I mars 2023 köpte paret en 128 kvadratmeter stor villa i Stockholm för det inte så nätta priset 12 miljoner kronor. Läs mer om Oskar Linnros husköp här.

Oskar Linnros familj – har han barn?

Oskar Linnros och Nina Nestlander har ett barn ihop: en son född i november 2018.

Vad heter Oskar Linnros på Instagram?

På Instagram hittar du Oskar Linnros under namnet @oskarlinnros.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!