Alice Stenlöf
Alice Stenlöf har träffat en ny flamma. - Foto: alicestenlof/Instagram

Alice Stenlöf har träffat en ny kille – men en pinsam sak hände i sängen

Alice Stenlöfs kärlek engagerar hennes följare mer än någonsin, och nu har hon avslöjat att hon träffat någon. "Jag borde inte berätta det här..."


Livet rullar sannerligen på för influencern Alice Stenlöf.  26. 

Alice slog för några år sedan igenom när hon startade upp podden "Alice och Bianca – har du sagt A får du säga B" tillsammans med Bianca Ingrosso. Podden blev snabbt en av de absolut största i Sverige och tjejerna lyckades fylla Avicii arena under sin livepodd. 

Alice och Bianca fyllde globen. Bildkälla: discovery+

Efter det enorma genomslaget med podden har Alice vuxit lavinartat på sociala medier. Hon följs i skrivande stund av över 408 000 människor på Instagram samt 181 000 på Youtube. 

Alice har skaffat sig det egna klädmärket A-DSGN som 2022 gick med 8.5 miljoner vinst.  I skrivande stund har hon även ett samarbete med Björn Borg och under veckan kunde man se influencereliten samlas på lanseringseventet. 

"Jag kan inte fatta att vi nu är två timmar ifrån att lansera något som jag jobbat på i ett helt år. Att få skapa mina drömplagg att röra mig i tillsammans med Björn Borg har varit en sån dream come true och jag är så nervös och taggad på att ni ska få bära min design!!!", skrev hon. 

Men utöver samarbeten, poddar och kläder så är det en helt annan grej som engagerar Alices följare – nämligen hennes kärleksliv. 

Hon har tidigare varit tillsammans med Philip Wong och rapparen Jireel. Men efter uppbrottet från Jireel har hon valt att ligga lågt med dejtandet. Fram tills nu. 

Alice Stenlöf:"Det som inte fick hända – hände"

Det är i podden "Vad fan hände?" som Alice har tillsammans med Klara Elvgren som Stenlöf berättar att hon häromnatten hade väckt sig själv genom att prutta. Och hon var inte ensam i sängen. 

Alice och Klara har en podd tillsammans. Bildkälla: Acast

– Jag var ju inte själv.... jag låg ju bredvid någon och ja. Min puls gick upp och jag fick panik. Det är kanske ingenting du vill göra när du träffar en person så där i början. 

– Ja men kan du bjuda på lite mer kring vem den här personen är. Är du förälskad?

– Jag vet inte om jag vågar att gå in på detaljer Klara. Inte när det är så färskt. 

– Men ok.... vi kan ju säga så här: Det är ju inte vem som helst du träffat... om man.... säger så. 

– Nej det.... är det ju inte, säger Alice kryptiskt. 

Så ja. Stenlöf har en ny flamma i sitt liv och han är mycket troligt känd. Men vem det är... det återstår att se. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!