Rickard Olsson
Vänta.... va? - Foto: Stella Pictures/alicestenlof/Instagram

Alice Stenlöf avslöjar vilken kändis som raggat upp henne: "Rickard Olsson..?"

Alice Stenlöf gästade nyligen morgonpasset i P3 och valde då att spilla en del te. Och man kan gott säga att det blev en aning stelt när Rickard Olssons namn kom på tal.


Det går minst sagt bra för influencern Alice Stenlöf, 26. 

Alice växer lavinartat på sociala medier och följs idag av över 408 000 människor på Instagram samt 181 000 på Youtube. Och varje dag är det fler som svandyker in i Stenlöf-familjen. 

Företagen drar i henne och under veckan släpptes lanseringen hon gör tillsammans med Björn Borg. Någonting som spås bli en megasuccé. 


"Jag kan inte fatta att vi nu är två timmar ifrån att lansera något som jag jobbat på i ett helt år. Att få skapa mina drömplagg att röra mig i tillsammans med Björn Borg har varit en sån dream come true och jag är så nervös och taggad på att ni ska få bära min design!!!", skrev hon. 

Men utöver samarbeten, poddar och kläder så är det en helt annan grej som engagerar Alices följare – nämligen hennes kärleksliv. 

Alice Stenlöf är idag singel (typ). Bildkälla: Stella Pictures

Hon har tidigare varit tillsammans med Philip Wong och rapparen Jireel. Men efter uppbrottet från Jireel har hon valt att ligga lågt med dejtandet. Men i sin podd "Vad fan hände" så avslöjade hon nyligen att hon träffat någon. 

Och man kan minst sagt säga att hon har flyt i livet som singel. Hon blev nämligen nyligen uppraggad av en världsstjärna. Någonting hon valde att avslöja i morgonpasset i P3. 

Stelt under intervjun med Alice Stenlöf: Rickard Olsson?

Linnea Wikblad frågade under intervjun bland annat hur mycket Alice har i totala tillgångar. 

– Några miljoner. 

– Men vadå, fem eller femtio?

– Någonstans däremellan. 

Linnea frågade sedan om Alice blivit uppraggad av en kändis någon gång. Hon blev då tvungen att fundera en längre stund. 

David skämtade då till det och sa: 

Rickard Olsson?, varpå det blev väldigt tyst i studion. På Instagram skämtades det lite sedan om att Alice inte riktigt hängde med i Olsson-skämtet. 

Alice Stenlöf. Bildkälla: p3morgonpasset/Instagram

Men nej, det var alltså inte Rickard Olsson utan en annan världsstjärna som försökte ragga upp Alice när hon befann sig i New York. 

– French Montana. Vi var i hans studio och han frågade mig om jag ville följa med upp i hans svit. Så skulle han laga middag, eller ja vi skulle äta middag, så ja, han försökte i alla fall att ragga upp mig. 

French Montana är en känd världsstjärna med över 17 miljoner spelningar på Spotify i månaden. Bildkälla: Stella Pictures

– Vilken känd person försökte du senast att ragga upp?

– Det är nog mitt ex Jireel, berättade Alice. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!