Johanna Lind Bagge är högaktuell i Let's Dance 2023.
Johanna Lind Bagge är högaktuell i Let's Dance 2023. - Foto: Fredrik Sandberg/TT och Stella Pictures

Därför vill Johanna Lind Bagge inte prata om Anders Bagge

Johanna Lind Bagge, 51, är högaktuell som deltagare i Let's Dance 2023 och med det följer också en hel del media och press. I en intervju med Aftonbladet berättar hon nu varför hon inte vill få frågor om maken Anders Bagge.


Let's Dance 2023 hade premiär i mars och programmet har nu kommit halvvägs in i säsongen. En som fortsatt är med i tävlingen är bloggaren och tv-profilen Johanna Lind Bagge, 51, som flera gånger imponerat på juryn.

Men det har inte bara varit en dans på rosor. Redan tidigt under säsongen skadade sig Johanna Lind Bagge under ett träningspass med danspartnern Tobias Wallin

Läs mer om Johanna Lind Bagges skada i Let's Dance 2023 här.

Johanna Lind Bagge: "Gör ett hästjobb"

Innan Johanna Lind Bagge gav sig in i Let's Dance 2023 var det många som kanske kände igen henne som maken Anders Bagges andra hälft.

– Jag har ju alltid varit mig själv i alla år även innan jag träffade Anders, så jag har ju min egen identitet och integritet och arbete och allt. Men jag har valt att jobba lite bakom och vara stöd så att de bitarna känns bra för Anders med ”Idol”, ”Melodifestivalen” och allt. Det är en naturlig grej att man stöttar och peppar varandra i en relation, säger hon i en intervju med Aftonbladet.

Johanna Lind Bagge med danspartnern Tobias Wallin. Foto: Jessica Gow/TT

Hon har därför, enligt tidningen, inte velat svara på frågor om Anders under Let's Dance-tiden.

– Men det är också det att i ”Let’s dance”-familjen är alla så fantastiska både bakom och framför produktionen, förklarar hon och fortsätter:

– Då tycker jag att fokus ska vara på det och även på alla duktiga proffsdansare som gör ett hästjobb med det här.

Läs alla våra artiklar om Johanna Lind Bagge här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!