Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Johanna Lind Bagge

Visste du att Johanna Lind Bagge har varit fröken Sverige? Eller att hon har flera utbildningar i bagaget? Här kan du läsa allt om hur Anders träffade Linda, och hur vänskap blev till kärlek. 

Johanna Karin Lind Bagge är ursprungligen från Åtvidaberg i Östergötland. Hon föddes som stjärntecknet Vågen, den 13 oktober 1971.


Hon valdes till Fröken Sverige år 1993, inte pjåkigt. Men det stannade inte där. Hon representerade Sverige samma år i den internationella skönhetstävlingen Miss Universum. Där tog hon dock inte hem segern, utan landade på en 16:e plats. 


Johanna Lind Bagge har studerat i Linköping, då var det ekonomi som var på tapeten. Senare utbildade hon sig till massös och utbildar nu själv personer inom hud- och skönhetsvård. 


Hon var tidigare gift med inredaren Djon Clausen, som slutade i en skilsmässa som var på tapeten under lång tid.


Men 2018 gifte Johanna sig med Anders Bagge. Men den kärleken var från början vänskap, då de faktiskt har känt varandra i hela 16 år. De har gemensamma vänner och intressen, men framförallt – de älskar hundar.


Anders Bagge och Johanna Lind på Kristallen.
Bildkälla: Jonas Ekströmer/TT & PONTUS LUNDAHL/TT