Loreen representerar Sverige i Eurovision Song Contest 2023.
Loreen representerar Sverige i Eurovision Song Contest 2023. - Foto: Jessica Gow/TT och Ida Marie Odgaard/TT

Loreens oblyga kommentar inför alla: "Mina tuttar..."

Eurovision Song Contest 2023 ligger runt hörnet och Loreen är på plats i Liverpool. Inför invigningsceremonin mötte artisten pressen på "turkosa mattan" – och hon bjöd på en oblyg kommentar som ledde till skratt.


Eurovision Song Contest 2023 är äntligen här och under tisdagen kliver Loreen, som för andra gången representerar Sverige i tävlingen, upp på scen i den första semifinalen av två i Liverpool.

Många tror på ytterligare en Eurovision-vinst för Loreen, men under det första genrepet på arenan gick inte allt som tänkt. Läs om kaoset under Loreens genrep inför Eurovision Song Contest 2023 här.

Loreen: "Mina tuttar säger pling"

I helgen ägde den officiella invigningsceremonin rum och artisterna som gör upp i tävlingen mötte då pressen på "turkosa mattan" i ett minst sagt kyligt Liverpool – något som Loreen, iförd endast en tunn klänning, inte kunde låta bli att skämta om.

– Det är så kallt att mina tuttar säger pling, ropade hon i samband med ett samtal med bandet Piqued Jacks som representerar San Marino i tävlingen, enligt Aftonbladet.

Loreen under invigningsceremonin av Eurovision Song Contest. Foto: Heiko Junge/TT

Under de timmar som artisten vistades på "turkosa mattan" passade hon på att omfamna de som intervjuade henne. 

– Jag fryser lite grann, så jag snor lite värme från allihop, det är därför jag håller i folks armar lite och norpar åt mig, sa hon, enligt Aftonbladet.

Eurovision-fansen rasar efter videon på Loreen inför Eurovision 2023: "Skamlöst"

Eurovision 2023: Odds, bidrag och tv-tider

Planerar du att sitta bänkad under årets upplaga av Eurovision? Då finns det en hel del grejer att hålla koll på. Läs allt om Eurovision Song Contest 2023 här: Odds för Loreen, alla bidrag och tv-tider för semifinal och final.

Läs alla våra artiklar om Loreen här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!