Paow
Paow berättar hur det gick till när Alezander Zobel gjorde slut. - Foto: kattpaow/Instagram

Så mycket pengar fick Paow av sitt rika ex när han dumpade henne: "Sjukaste"

Paulina "Paow" Danielsson väljer nu att berätta vad det egentligen var som hände mellan henne och sitt ex. Hon berättar bland annat att hon fick en stor summa pengar samma dag han gjorde slut.


Paulina "Paow" Danielsson, 29, är en av landets största dokusåpaprofiler. Hon har varit med i otaliga säsonger av Paradise Hotel (varav en säsong hon vann), Ex on the beach, Temptation Island, Lyxfällan och dök även upp snabbt i Bonde söker fru då hon skickade brev till hästbonden Pontus

Men de senaste åren har Paulina försvunnit från tv-världen och har istället befunnit sig på resande fot. Hon har dock lyckats skapa rubriker ändå med hjälp av sitt dejtingliv samt alla sina operationer. 

Paow har varit öppen med att hon gjort en rad olika ingrepp, bland annat inlägg i rumpan, BBL, brösten två gånger, näsan, fox eye, trådlyft, tänderna samt underlivet.

Hon har även blivit omskriven på grund av sitt jobb med OnlyFans där hon varje månad drar in hundratusentals kronor med hjälp av explicita bilder och video. 

Paow fick stor summa när exet dumpade henne

För inte så länge sedan så dejtade Paow den danska arvtagaren och jetset-killen Alexander Zobel. På Instagram visade paret flitigt upp sin lyxiga vardag fylld med resor, shopping, middagar ute och fest. På sin story berättade Paow att Alexander inte tyckte om att hon jobbade med OnlyFans så han valde istället att ge henne en lön varje månad på omkring 30 000 kronor. 

I en video hon nyligen spelade in med JLC så berättade hon för killarna att hon från den ena dagen till den andra blev dumpad av exet. 

Paow visade vad hon tjänade. Bildkälla: Youtube

– Han gjorde slut från ingenstans. Han dumpade mig från den ena dagen till den andra, berättar hon. 

– Men då hyrde ju jag ut min lägenhet så jag hade ju ingenstans att ta vägen. Så ja, han gav mig 100 000 kronor så jag kunde bo på hotell så sa han 'jag vill aldrig ha med dig att göra igen', fortsätter hon. 

– Men du, jag har inte fått 100 000 av mitt ex, när fan ska dom komma, skämtade Lucas Simonsson.

– Var det pengarna du nappade på, frågade han sen. 

– Nej, jag var faktiskt väldigt kär. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!