Alice Stenlöf
Alice Stenlöf är kär och galen. - Foto: Youtube

Visade Alice Stenlöf precis upp sin nya flickvän i videon?

Alice Stenlöf är kär och galen – i en tjej hon fortfarande håller hemlig. Men kan det vara så att hon precis råkade visa upp henne, utan att du kanske tänkt på det.


Alice Stenlöf, 26, är upp över öronen förälskad. I sin podd "Vad fan hände?" som Alice driver med bästa vännen Klara Elvgren så avslöjade Alice i senaste avsnittet att hon dejtar en tjej, något som i början kändes lite läskigt då hon inte tänkt innan att hon attraheras av tjejer.

Alice Stenlöf. Bildkälla: Youtube

– Men den här tjejen. Jag kunde inte sluta tänka på henne. Jag har träffat henne ute och tänkt "fett snygg", berättar Alice i podden.

Sedan har hon inte tänkt mer på det, då hon inte tänkt att hon dejtar tjejer. Men startskottet för att relationen fördjupades skedde under en festkväll i Göteborg, där de bägge var och festade på nattklubben Lounge(s).  

De har efter det varit ute tillsammans flera gånger och Stenlöf menar att de då haft svårt att "hålla sin relation diskret". 

– Så diskreta har vi nog inte varit. Man vill ju pussas och kramas?, sa hon och fortsatte. 

– Vi har ju verkligen varit upp i varandra mycket. 

I kommentarsfält är det många som nu hävdar att Alice visat upp sin nya flickvän i en av sina vloggar. Detta under en utekväll på Holken i Stockholm. 

Fest fest fest. Bildkälla: youtube

Alice väljer dock fortfarande att hålla flickvännen hemlig. Men frågan är om följarna redan fått se henne – utan att de vet om det. 

Vill du se videon i sin helhet? Då kan du göra det här:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!