Martin Melin flickvän
Martin Melin och flickvännen gillar att visa upp varandra på Instagram. - Foto: Instagram

Martin Melins intima bild med flickvännen Lisa: "Svettigt..."

Det är på Instagram som Martin Melin passade på att publicera en bild på sig och flickvännen Lisa Thambert. "Man får hitta tiden...".


Polisen, realityprofilen och författaren Martin Melin, 56, blev känd för hela svenska folket när han blev den allra första vinnaren av “Expedition Robinson”. Sedan dess har han hunnit medverka i flera tv-program, skrivit böcker och jobbat som polis. Han blev senare blev utrikespolitisk talesperson för Liberalerna.

Martin Melin. Bildkälla: Fredrik Sandberg/TT

Men utöver Martins alla bollar i luften finns det en annan sak som folk alltid varit nyfikna på – vilket är hans privatliv. 

Martin har sedan innan barnen Fanny och Felix tillsammans med Christina Melin, 46, och sonen Charlie med författaren Camilla Läckberg, 48. 

Men i början av 2023 berättade Melin att han blivit kär på nytt. Denna gång i Lisa Thambert. I en intervju med Aftonbladet berättade han hur paret träffades. 

Paret är upp över öronen förälskade. Bildkälla: themartinmelin/Instagram

– Jag var ute och gjorde ett fotojobb på en ridanläggning på Fågelbro på Värmdö för att plåta en ryttare och hennes häst. Lisa driver det här stora stallet så hon var med när jag var där. Vi snackade och hade gemensamma vänner, berättade han och fortsatte: 

– Ett par veckor senare kom jag att tänka på Lisa och hörde av mig och frågade om vi skulle ta en middag. Hon tyckte det lät som en bra idé och vi hade en trevlig kväll. Enligt taxikvittot var jag hemma 04.23. Vi stängde några barer och jag minns inte vilken som var den sista. Vi hade en otroligt rolig middag och barrunda, berättade han då. 

Martin Melin: "En svettig kram"

På Instagram brukar paret titt som tätt att lägga upp bilder på varandra och ofta är det väldigt mysiga bilder. Så även denna gång. 

När man inte bor ihop, jobbar på olika håll och kanske olika tider, har barn och hobbies och annat - då får man hitta tid att ses". Bildkälla: themartinmelin/Instagram

"När man inte bor ihop, jobbar på olika håll och kanske olika tider, har barn och hobbies och annat - då får man hitta tid att ses, om än så bara för en kvart. Både jag och Lisa tänker så, och så många ”kvartar” vi har hittat här och där bara för att kunna ge en kram och säga hej. Det går om man vill, som nån klok har sagt. I går var det dock en svettig kram som erbjöds. But so worth it", skrev han till. 

Så mysigt!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!