Josephine Qvist
Har Josephine Qvist ny pojkvän? - Foto: Josephine Qvist

Råkade Josephine Qvist precis visa upp sin nya pojkvän?

Det var under veckan som Josephine Qvist publicerade upp en bild från det varma Marbella där hon just nu bor. Men visade hon samtidigt upp sin nya pojkvän?


Josephine Qvist har packat sina väskor och flyttat till Spanien, närmare bestämt Marbella. Men resan dit gick inte helt smärtfritt berättade hon på TikTok. 

Qvist fick nämligen en varning på flygplanet. Detta på grund av sina små vovvar. 

Reglerna ser nämligen ut som så att hunden måste vara i sin bur eller väska hela tiden. Så när Josephine tog upp en av sina hundar vid två tillfällen blev personalen "rasande" enligt Josephine och det blev minst sagt dålig stämning. 

Speciellt efter att en flygvärdinna märkte att Josephine hade hennes hund uppe en andra gång. 

– Då sa hon ju igen där att "Nu har du trotsat mig flera gånger. Jag kommer behöva ge dig en varning, jag kommer gå till kaptenen nu och han kommer behöva ge dig en varning. Så jag kommer tillbaka snart.".. Jag bara "Ja, gör ditt jobb, gör det du måste göra.", säger Josephine i en av sina videos som hon har lagt upp om händelsen.

Därefter blev Josephine mycket riktigt tilldelad en varning. Där det stod att om hon upprepade regelbrottet igen skulle flygplanet behöva mellanlanda för att kunna släppa av Josephine, där hon skulle bli gripen av polis och att det skulle tas rättsliga åtgärder mot henne. Mellanlandningen skulle även då Josephine behöva bekosta. Mer om det hela kan du läsa här.

Visade Josephine Qvist precis upp sin nya flamma?

Josephine deltog för cirka ett år sedan i programmet Kompani Svan där tolv kändisar pressades till bristningsgränsen i ett militärinspirerat bootcamp. Efter sin medverkan har hon valt att dra sig tillbaka från tv-rutan och istället fokusera på influencerlivet, träning och att umgås med sina vänner borta i Marbella. 

Hon är även på g med att skaffa en ny podd tillsammans med vännen Viktor Frisk

Någonting som tidigare varit väldigt omskrivet är Josephines kärleksliv. Hon är nämligen single as a pringle – har vi trott. 

Men under veckan gled det upp en bild på hennes Instagramstory där hon sitter med en mans hand i knät. 

Josephine Qvist publicerade en bild. Bildkälla: josephineqvist/Instagram

Bilden var upplagd helt utan text så kanske var det bara en liten hint till följarna om att hon träffat en fling?

Mysigt!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!