Carolina Gynning fortsätter att röra upp känslor på Instagram,
Carolina Gynning fortsätter att röra upp känslor på Instagram,

Carolina Gynning fortsätter att bråka med följarna – svarar nu med en oblyg video

Carolina Gynning fortsätter att röra upp känslor på Instagram. Nu har hon valt att svara med en video.


Under veckan har känslorna fortsatt att flöda i Carolina Gynnings kommentarsfält på Instagram. 

Carolina Gynning. Bildkälla: Stella Pictures

Under de senaste månaderna har det varit ordentligt med fokus på Gynnings hårda träning och hon har skrivit öppet om att det just nu tränas för att skulpturera kroppen. Vilket följarna för ett par veckor sedan började klaga på. Många anser att det är för mycket fokus på kropp och att Gynning ofta anspelar på sex. 


"Vad hände med älska dig som du är?". Bildkälla: carolinagynning/Instagram

"Tycker mkt om dig. Men allt handlar om utseendet nu och att vara smal osv. Och alla kommentarer ditt utseende och ger beröm för att du är smal. Vet inte varför jag triggas av detta. Har kämpat hela mitt liv med tankar kring mat och träning. Det blir sån extrem fixering. Jag har varit där. Men jag vill verkligen inte avfölja så det kommer säkert ngn skriva att jag ska nu om jag stör mig", skrev en besviken följare. 

Carolina Gynning svarade med stjärtbild 

Tidigare under veckan valde Carolina Gynning att svara med en bild där hon visar rumpan. 

Carolina Gynnings svar. Bildkälla: carolinagynning/Instagram

"Jag är en otroligt sexuell person jag styrs av min fitta… ja… så är det. Och jag älskar det. Min kvinnliga yoni power har byggt hela min karriär", skrev hon bland annat. 

Men kritiken har fortsatt hagla så nu har hon valt att svara med ytterligare ett inlägg där hon fortsätter att berätta om sin träning. 

"Jag får sååååå många frågor just nu om hur jag kommit i form och vad jag tränar gör för att se ut som jag gör just nu! Det är en jävla diciplin med träning minst 3 dagar i veckan rörelse varje dag och inget socker eller gluten hoppas ni blir inspirerade". 

I kommentarsfältet har nu följarna börjat att ge sig på varandra då vissa anser att Gynning är inspirerande medan andra anser att hon kan träna sina tre pass i veckan utan att göra sådan stor grej av det. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!