Robinson 2023
Sanna Gudetti hade ett och annat att säga om Robinson-Amanda . - Foto: TV4

Robinson 2023: Sanna Guidetti om mötet med Amanda: "Alltså... tönt"

Sanna Guidetti sprang in i Amanda Eliasson som vi sett i Robinson 2023. Nu berättar hon om deras möte som inte gick som tänkt.


Robinson 2023 har sannerligen engagerat mer än någonsin i år. Många tittare var till en början skeptiska till upplägget med uppdelningen av "äldre" och "yngre" i lag syd och lag nord. 

En av tittarna som uttryckt sin skepsis tydligt – det har varit Sanna Guidetti. Bland annat på sin Instagramstory. 

– Så ojämna lag är det i år, vilket jag tycker är skitdåligt. Hoppas att nästa säsong inte har så ojämna lag. Det är knas.  

– Alltså det är smutsiga människor, jag är verkligen riktigt förbannad. Det här om något är ju typ mobbning. Man kan ju inte lägga sig med flit för att få sin egen lagkamrat att åka ut. Jag har ont i magen för det här, fortsatte Sanna.

Men någon hon haft ett gott öga för – det är Amanda Eliasson som i år fått mycket kameratid och gjort väldigt bra ifrån sig under alla tävlingar. 

Sanna Guidetti: "Jag var en sån tönt"

I podden "Högt i tak" berättade Sanna för Rosanna Charles att hon sprang på Amanda i Åre under en resa med ett företag. 

– Googlar man Robinson 2023 kommer ju ditt namn upp Sanna, så pass involverad är du ju nu. Amanda är ju din favorit. Du fan-girlade ju henne i Åre, säger Rosanna frågande. 

– Hahaha jaaa, alltså tönt. Jag ba 'jag blir så starstruck'. Vi träffade ju på henne på väg från restaurangen i Åre. Och jag känner ju inte henne, skrattade Sanna. 

Sanna har dock inte mycket till övers för andra i programmet och har uppmärksammats efter att ha kallat deltagare för "smuts". 

Amanda Eliasson. Bildkälla: TV4

– Med smuts menar man ju smutsigt beteende.

– Vilka syftar du på då?, frågar Rosanna. 

– Hmmm... Pernilla och Christoffer. Efter allt man fått se nu. Läggmatcherna och så vidare, så är det främst dom, berättar Sanna. 

Finalen av Robinson 2023 går av stapeln på söndag 28/5. 

Inte första gången Sanna Guidetti rasar på Robinson 

Som det trogna Robinsonfan Sanna är så har det inte helt otippat hänt att hon kritiserat programmet tidigare. Detta då hon ansåg att det förekom mobbingtendenser i programmet.

Helen Lindborg var en av de starkaste deltagarna 2022 men som vanligt kommer det med gott och ont. Många av de andra deltagarna ville ha ut henne från dag ett, och två gånger tvingades hon lämna för att sedan lyckas ta sig tillbaka.

Robinson-Helen. Bildkälla: TV4

– Jag har haft motvind sedan dag ett. Men jag har försökt att hålla mig positiv och fortsätta köra mitt race, sa hon i en synk. 

Sanna Guidettis inlägg om Robinson 2022. Bildkälla: TV4

"Blir äcklad över hur folk beter sig i programmet så nu är jag klar", skrev Sanna om det som ägde rum i tv-rutan. 

Mer om det kan du läsa här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!