Paows Instagramkonto borttaget

Paulina "Paow" Danielsson har fått sitt Instagramkonto borttaget. Nu undrar många huruvida det beror på det som lagts upp under de senaste dagarna.


Paulina "Paow" Danielsson, 29, är en av landets största dokusåpaprofiler. Hon har varit med i otaliga säsonger av Paradise Hotel (varav en säsong hon vann), Ex on the beach, Temptation Island, Lyxfällan samt Hemliga beundrare. 

Men de senaste åren har Paow inte synts till i tv-rutan. I podden Sanning & Konsekvens berättade hon nyligen att hon under de senaste åren valt att resa tillsammans med vänner och ex-pojkvänner samt arbeta med OnlyFans. 

Paows Instagram "Kattpaow" stängs ned

Det var för bara några veckor sedan som hon landade på svensk mark och har sedan dess flanerat runt på Stockholmsgator och umgåtts med nära och kära. Detta har hon bland annat uppdaterat om på sin Instagram. 

Hon har även lagt upp en hel del om en av sina expojkvänner som hon i skrivande stund har en väldigt frostig relation med. 

Paow har hundratuseltals följare på Instagram. Bildkälla: kattpaow/Instagram

Men under den senaste veckan har det varit tyst på Paows konto vilket fått många att undra var hon tagit vägen. 

Vanessa "Exonphspoiler" Elie som är nära vän med Paow skrev under torsdagskvällen ut att Paow kort och gott fått sitt instagramkonto nedstängt. 

Anledningen är fortfarande oklar. 

På sin Snapchat har dock Paow skrivit att hon bestridit det och "hoppas på det bästa". 

"Så less". Bildkälla: kattpaow/Instagram

Inte första gången Paow försvunnit från Instagram

Men det är långt ifrån första gången som Paowsan försvunnit från sociala medier. Sist så befann hon sig i Tulum då det hela började med att hennes mobil gick sönder. 

Efter det så glömde hon sitt lösenord som användes till både Snapchat och Instagram vilket resulterade en sociala medier-paus på hela sex månader. 

Hur länge det blir denna gång – det återstår att se. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!