Klara Elvgren
Nu har parets lilla dotter anlänt. - Foto: tanbyklara/Instagram

Tanbyklara har blivit mamma – visar upp bebislyckan på Instagram

Klara Elvgren och pojkvännen Jhon Arboleda har blivit föräldrar till en liten knodd.


Det var för cirka ett halvår sedan som det stod klart att streamingtjänsten HBO Max spelat in en ny realityserie vid namn “FBOY Island”. 

Programmet gick ut på att tre kvinnor i sällskap med en grupp män åker till en tropisk ö. Hälften av männen är ”nice guys”, där för att hitta kärleken, medan den andra hälften är självutnämnda ”fboys”. De är ointresserade av långvariga relationer men mer intresserade av vinstpengarna.

Klara Elvgren är programledare för nya programmet. Bildkälla: HBO

Kvinnorna ska under programmets gång sedan dejta sig igenom utbudet av män, i hopp om att hitta kärlek. Samtidigt ska de försöka sålla bland vilka av männen som är “snälla” och vilka som är så kallade “fboys”. 

Programledare för programmet var Klara Elvgren, som oväntat nog hittade kärleken i en av deltagarna, nämligen Jhon Arboleda. Det slog snabbt gnistor mellan profilerna som tvingades hålla kärleken hemlig efter inspelningen. 

Efter cirka ett års dejtande gick Klara ut med nyheten att paret väntade barn och nu har dottern äntligen anlänt. 


På Instagram blir paret överösta av kärlek från nära, kära och följare som skriver och gratulerar. 

Stort grattis!

Senaste nytt

"Only murders in the building" får ny säsong

1 timme sedan

Irma Lehtsalo om framgången: "Jag är jag"

3 timmar sedan
Efter att ha utnämnts till "Årets raket" av Medieakademins maktbarometer berättar Irma Lehtosalo om framgången på sociala medier tillsammans med Markoolio. – Nu har hon över 300 000 följare på Instagram, berättar sonen.

Lasse Berghagens chockbesked i "Vilket liv" gör Renée Nyberg stum

idag 18:28
Lasse Berghagen gästar "Vilket liv" i TV4 och där avslöjas den ena hemligheten efter den andra. En sak som Lasse väljer att dela med sig av får Renée Nyberg att skrika rakt ut för att sedan bli helt stum.

Premiär på Operan efter dödsolyckan

idag 17:34
Efter dödsolyckan på Kungliga Operan för snart två veckor sedan välkomnas publiken nu tillbaka igen, enligt ett pressmeddelande.

Lernström: "Idol" kommer alltid vara intressant

idag 16:02
Ett startfält med unga och ambitiösa finalister är redo för höstens "Idol". Samtidigt ryker flera stora program på TV4 när kanalen skär ner. Jag tror att tittarna kommer att gilla deltagarna och deras berättelser, säger programledaren Pär Lernström.

Pernilla Wahlgrens följare rasar på artikeln: "Otroligt kränkande"

idag 15:20
En artikel om Pernilla Wahlgren i Aftonbladet fick följarna att gå i taket. En av de som har reagerat starkt på rubriken är TikTok-stjärnan Sanna Dollan.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.