Sanna Guidetti
Sanna Guidetti bröt ihop under inspelningen. - Foto: Instagram/Stella Pictures

Sanna Guidetti bryter ihop under mötet med Dumpen

Det är i podden "Högt i tak" som Sanna Guidetti och Rosanna Charles bjöd in Sara Nilsson och Patrik Sjöberg som driver den omdiskuterade sajten Dumpen.se.


Bästa vännerna Sanna Guidetti och Rosanna Charles driver idag podden "Högt i tak" tillsammans där de pratar om allt mellan himmel och jord. 

Tjejerna pratar bland annat om influencervärlden som de befinner sig i, relationer, sex, resor och pengar. De har även pratat en hel del om Robinson vilket Sanna nästan tycker är genant. 

– Googlar man mitt namn får man ju upp Robinsongrejer. Det är ju helt sjukt för jag har aldrig så mycket engagemang på min Instagram som när jag pratar om det, sa Sanna i tidigare avsnitt. 

– Ja det är så jävla kul, instämde Rosanna. 

Sanna Guidetti och Rosanna Charles gästades av Dumpen

Men tjejernas senaste avsnitt skiljer sig något åt från tidigare avsnitt. Detta då de hade ett par väldigt speciella gäster. De gästades nämligen av inga mindre än Sara Nilsson och Patrik Sjöberg som driver Dumpen.se.

Sajten startades våren 2021, med målet att minska antalet sexövergrepp mot barn. Den mest omtalade verksamheten går ut på att genom påhittade barn lura ut män som visar sexuellt intresse för minderåriga och därefter hänga ut dessa personer på sajten.

Sanna och Rosanna gästades av Dumpen. Bildkälla: hogt.i.tak/Instagram

Dumpen.se har skapat diskussion då många ute i samhället ser dem som hjältar medan andra anser att det finns en problematik kring att det blir en farlig folkdomstol. Det har även diskuterats friskt kring att Dumpen stämmer träff med pedofilerna för att sedan filma dem och lägga ut videon från mötet. 

Mötet hos Sanna och Rosanna skulle dock komma att hyllas till skyarna av följarna. 

Och avsnittet blev så pass känslosamt för Sanna Guidetti att hon under inspelningen började att gråta. 

– Hur många timmar i veckan lägger ni på detta?

– Alla vakna, säger Sara. 

– Vi kör 1000 mil i månaden, tillägger Patrik. 

– Vi har ju mycket stöd men vi tvingas också ta emot mycket kritik för att vi lägger ut film på de som försöker att ha sexuellt umgänge med barn. Men det kommer vi att fortsätta göra, säger Patrik. 

– Vi har tagit alltifrån poliser till nämndemän och lärare. Och det tar inte stopp här, avslutar han. 

Hela avsnittet hittar du här.

/
Relaterat
Senaste nytt

"Only murders in the building" får ny säsong

1 timme sedan

Irma Lehtsalo om framgången: "Jag är jag"

3 timmar sedan
Efter att ha utnämnts till "Årets raket" av Medieakademins maktbarometer berättar Irma Lehtosalo om framgången på sociala medier tillsammans med Markoolio. – Nu har hon över 300 000 följare på Instagram, berättar sonen.

Lasse Berghagens chockbesked i "Vilket liv" gör Renée Nyberg stum

idag 18:28
Lasse Berghagen gästar "Vilket liv" i TV4 och där avslöjas den ena hemligheten efter den andra. En sak som Lasse väljer att dela med sig av får Renée Nyberg att skrika rakt ut för att sedan bli helt stum.

Premiär på Operan efter dödsolyckan

idag 17:34
Efter dödsolyckan på Kungliga Operan för snart två veckor sedan välkomnas publiken nu tillbaka igen, enligt ett pressmeddelande.

Lernström: "Idol" kommer alltid vara intressant

idag 16:02
Ett startfält med unga och ambitiösa finalister är redo för höstens "Idol". Samtidigt ryker flera stora program på TV4 när kanalen skär ner. Jag tror att tittarna kommer att gilla deltagarna och deras berättelser, säger programledaren Pär Lernström.

Pernilla Wahlgrens följare rasar på artikeln: "Otroligt kränkande"

idag 15:20
En artikel om Pernilla Wahlgren i Aftonbladet fick följarna att gå i taket. En av de som har reagerat starkt på rubriken är TikTok-stjärnan Sanna Dollan.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.