Sanna Guidetti
Sanna Guidetti bröt ihop under inspelningen. - Foto: Instagram/Stella Pictures

Sanna Guidetti bryter ihop under mötet med Dumpen

Det är i podden "Högt i tak" som Sanna Guidetti och Rosanna Charles bjöd in Sara Nilsson och Patrik Sjöberg som driver den omdiskuterade sajten Dumpen.se.


Bästa vännerna Sanna Guidetti och Rosanna Charles driver idag podden "Högt i tak" tillsammans där de pratar om allt mellan himmel och jord. 

Tjejerna pratar bland annat om influencervärlden som de befinner sig i, relationer, sex, resor och pengar. De har även pratat en hel del om Robinson vilket Sanna nästan tycker är genant. 

– Googlar man mitt namn får man ju upp Robinsongrejer. Det är ju helt sjukt för jag har aldrig så mycket engagemang på min Instagram som när jag pratar om det, sa Sanna i tidigare avsnitt. 

– Ja det är så jävla kul, instämde Rosanna. 

Sanna Guidetti och Rosanna Charles gästades av Dumpen

Men tjejernas senaste avsnitt skiljer sig något åt från tidigare avsnitt. Detta då de hade ett par väldigt speciella gäster. De gästades nämligen av inga mindre än Sara Nilsson och Patrik Sjöberg som driver Dumpen.se.

Sajten startades våren 2021, med målet att minska antalet sexövergrepp mot barn. Den mest omtalade verksamheten går ut på att genom påhittade barn lura ut män som visar sexuellt intresse för minderåriga och därefter hänga ut dessa personer på sajten.

Sanna och Rosanna gästades av Dumpen. Bildkälla: hogt.i.tak/Instagram

Dumpen.se har skapat diskussion då många ute i samhället ser dem som hjältar medan andra anser att det finns en problematik kring att det blir en farlig folkdomstol. Det har även diskuterats friskt kring att Dumpen stämmer träff med pedofilerna för att sedan filma dem och lägga ut videon från mötet. 

Mötet hos Sanna och Rosanna skulle dock komma att hyllas till skyarna av följarna. 

Och avsnittet blev så pass känslosamt för Sanna Guidetti att hon under inspelningen började att gråta. 

– Hur många timmar i veckan lägger ni på detta?

– Alla vakna, säger Sara. 

– Vi kör 1000 mil i månaden, tillägger Patrik. 

– Vi har ju mycket stöd men vi tvingas också ta emot mycket kritik för att vi lägger ut film på de som försöker att ha sexuellt umgänge med barn. Men det kommer vi att fortsätta göra, säger Patrik. 

– Vi har tagit alltifrån poliser till nämndemän och lärare. Och det tar inte stopp här, avslutar han. 

Hela avsnittet hittar du här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Elinor Torp får Stig Dagerman-pris

igår 19:08

Nytt Banksy-verk intill beskuret träd

igår 17:36
En ny väggmålning av den anonyme konstnären Banksy väcker uppmärksamhet i Finsbury Park i London.

Det vill Lotta Lundgren ha på sig när hon begravs: "Bryts ner"

igår 17:04
Att tänka på vad man ska ha på sig när man begravs kanske känns avlägset, men poddaren och tv-profilen Lotta Lundgren vet precis vilka kläder hon ska ha.

Persson Giolito lämnar Netflixproduktion

igår 16:38
Författaren Malin Persson Giolito väljer att ta bort sitt namn från Netflix spänningsserie "I dina händer" – som baseras på hennes bästsäljande bok med samma titel, skriver Dagens Nyheter.

Såpainspelning på toppmöte

igår 16:18
Statsminister Ulf Kristersson (M) och hans kollegor får chans att bli tv-kändisar när franska tv-komedin "Parlement" tar fram kamerorna under veckans EU-toppmöte.

SVT-tittarna försvarar Bianca Ingrosso: "Får mig att må illa"

igår 16:09
I "Carina Bergfeldt" berättade Bianca Ingrosso öppenhjärtigt om hur hon var nära att gå in i väggen – något som väckt en hel del reaktioner i sociala medier.