Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso la en liten kommentar... - Foto: Stella Pictures/Instagram

Bianca Ingrossos flirtiga kommentar på Guidettis bild: "Sex..."

Binaca Ingrosso är sannerligen en tjej med klös. Det visade hon inte minst när hon i veckan la en rivig kommentar på Instagram.


Sommaren har verkligen slagit Sverige som en slägga och överallt sitter människor i solen på både uteserveringar och i parker. 

Några av de som minst sagt anammat de fina veckorna med bra väder är våra kära influencers som syns med sina stora solglasögon, lyxiga märkesväskor och vloggkameror i högsta hugg ute på restaurangerna kring Stureplan i Stockholm.

Två som sannerligen funnit varandra är Sanna Guidetti och Bianca Ingrosso som träffats via den gemensamma vännen Rosanna Charles. Rosanna och Sanna driver även podden "Högt i tak" som under de senaste veckorna legat högt på topplistorna. 

Och är det en sak man ska veta om dessa tjejer – då är de att de inte är blyga. 

Bianca Ingrossos oblyga kommentar på Guidettis bild

Sanna uppdaterar flitigt sin Instagram under veckorna med sol och fint väder. Kanske inte så konstigt då hon och maken John Guidetti bor i ett palats borta i Nacka. 

En dag då Sanna satt och mådde ute på sin stora terass publicerade hon en härlig bild från sin stund. Och Bianca var snabbt in och kommenterade. 

Biancas kommentar. Bildkälla: Instagram

Bianca var dock långt ifrån den enda som kommenterade Sannas bild. 

I kommentarsfältet slog komplimangerna som spön i backen. Även från maken John. 

Underbart!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!