Bianca Ingrosso
Saga Frisk Sundberg är en i Bianca Ingrossos närmsta krets. - Foto: Saga Frisk Sundberg

Saga, 19, är den mystiska blondinen på alla Bianca Ingrossos bilder

Bianca Ingrosso har skaffat sig en ny högra hand. Nu när Lovisa Worge har annat på bordet är det en ny pingla som ofta syns vid hennes sida.


Bianca Ingrossos skönhetsimperium blomstrar för fulla muggar och expanderar konstant. 

En källa till BreakIt med insyn i bolaget kunde i början av året avslöja en hemlighet om bokslutet 2022 – nämligen att rörelseresultatet före avskrivningar landade på 130 miljoner kronor vilket är en ökning med nästan 15 procent jämfört med året innan.

Under samma period lyfte omsättningen till över 400 miljoner kronor vilket kan jämföras med försäljningen 2021 som hamnade på 320 miljoner kronor

Bianca syns titt som tätt vara inne på CAIA-kontoret för olika möten, plåtningar och annat jobb, hon passar då ofta att filma en del från dagen. 

Vanligtvis är följarna vana att se Lovisa Worge och Lucas Armando Feola följa Biancas varje steg. Men då båda har full rulle med sitt, så har Bianca tillsatt några nya ansikten. 

En av de som skymtats är Saga Frisk Sundberg.

Vem är Saga Frisk Sundberg?

Saga Frisk Sundberg är 19 år gammal och bosatt i Stockholm. Hon driver sedan tidigare ett ready-to-wear-märke som skapades under tiden hon mådde dåligt psykiskt. Hon döpte därför märket för "Wordless".

Bildkälla: https://wordless.se/

Idag arbetar hon som content creator på CAIA och tycks trivas som fisken i vattnet. 

Hon har en pojkvän som bor i Norge och hon är även god vän till Lucas Armando Feolas syster, Emelie Feola, som även hon arbetar för Bianca.

Saga har även en Youtubekanal med 545 prenumeranter men har ännu inte lagt upp några videos. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!