John Guidetti båstad
Supportrar går in och försvarar Guidetti. - Foto: TT/Instagram

Influencerfesten i Båstad fortsätter att röra upp starka känslor hos AIK-supportrarna

Det var under helgen som Bianca Ingrosso publicerade en bild på sin Instagram som visade henne tillsammans med sina vänner på festivalområdet i Båstad. I bakgrunden syntes även John Guidetti.


Under helgen gick SummerON Festival av stapeln, vilket få med sociala medier kan ha missat.  På scenerna fick gästerna på festivalområdet se band som Hov1Victor Leksell, BolagetA36och Will Sparks

På festivalens område fanns en större abonnerad VIP-del där kändisar och influencers kunde dansa och dricka ifred. Några av de som syntes festa loss på VIP-området var bland andra Bianca Ingrosso, Rosanna Charles, Hanna FribergSanna Guidetti, Ludvig TungårdenAnna PankovaJosefine CaarleJohanna Nordström, Edvin Törnblom och Amanda Strand.

Bianca Ingrosso var på plats. Bildkälla: baincaingrosso/Instagram

Någon som sannerligen var på plats och sken ikapp med solen var Bianca Ingrosso. Bianca syntes bland annat umgås med Edvin Törnblom, Johanna Nordström, Sanna Guidetti och Rosanna Charles. 

Men någon annan som fastnade på en av Biancas bilder – det var John Guidetti

John Guidetti syns på en av Bianca Ingrossos bilder

Under söndagen började Twitter koka efter att ett par fotbollssupportrar uppmärksammat John på en av Biancas bilder. 

John Guidetti. Bildkälla: TT/Nyhetsbyrån

I kommentarsfältet under Biancas bild är det nu många AIK-supportrar som rasar på att Guidetti befann sig på festivalen trots att han under säsongen dragits med en rad skador och därför inte kunnat spela. 

De skriver bland annat att han borde fokusera på sin rehab "istället för att hänga med influencers i Båstad". 

Men, nu har supportrarna delats upp i två läger och vissa går in i striden för att försvara John. 

Nu diskuteras det mellan supportrarna om huruvida det är fel av John att åka och festa loss i Båstad under den mörka AIK-säsongen eller om han, precis som alla andra, är värd lite semester med sol, bad och pina colad(a). 

John har ännu inte gått ut och kommenterat det hela.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!