John Guidetti
"Så uthängd", skriver John Guidetti. - Foto: Instagram

Starka reaktioner på John Guidettis bröllopspresent till Sanna: "Uthängd"

John Guidetti och Sanna Guidetti är just nu Sveriges hetaste par och engagerar minst sagt på sociala medier. Inte minst när John visade upp sin present till Sanna.


Det är inte alla som vet att Sanna och John Guidettis kärlekssaga började redan år 2004. Då var John och Sanna 12 år gamla och gick i Nybohovsskolan i Aspudden i Stockholm. John blev direkt kär i Sanna, men de blev inte ett par förrän de var 17 år gamla. 

Sanna och John Guidetti har flyttat hem till Sverige efter att ha bott utomlands i många år. Bildkälla: Instagram/sannaguidetti

Paret har i intervjuer ofta beskrivit varandra som bästa kompisar och John avslöjade även i en intervju med Café hur de håller kärleken vid liv. 

– Vi jobbar efter en grej vi kallar 80/20 som går ut på att det aldrig får vara mer än 20 procent dåligt. För då är det inte värt det längre. Man lever bara en gång, och ska man gå runt och må dåligt 20 procent av sitt liv är det katastrof. Det måste vara minst 80 procent bra, berättade han då. 

2019 gifte sig paret och hade en pampig fest för nära och kära. 

Sanna Guidetti driver med John presenter 

I podden "Högt i tak" diskuterar Sanna allt mellan himmel och jord med sin vän Rosanna Charles. Bland annat har sanna pratat en hel del om sitt och John relation som både innehåller tjafs och mycket kärlek. 

En annan sak hon berättat om är att John ofta ger henne "sista minuten-presenter". 

– Får jag någon present alls så är det i sista minuten. Det är liksom aldrig planerat, berättade hon i senaste avsnittet. 

John gav en väldigt söt present. Bildkälla: hogtitak/Instagram

Och Sanna fick sin chans att skoja lite med John under veckan då hon fick en (väldigt söt) present av honom som hon kallade för just "sista minuten present". 

I videon syns John packa upp en bukett blommor samt en liten röd ask godishjärtan. 

– Åh, sista minuten interflora....

– Ja det är ju inget samarbete i alla fall, svarar John. 

– Nej men ett sista minuten arbete, skrattar Sanna. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!