Niclas Wahlgren flickvän
Niclas Wahlgren vill inte vara med i Wahlgrens värld. - Foto: Stella Pictures/TT/Nyhetsbyrån

Niclas Wahlgrens syrliga pik mot Wahlgrens värld: "Därför vill jag inte vara med"

Niclas Wahlgren gästade nyligen "Nemo Hedén" där de bland annat kom in på varför Niclas aktivt valt att inte vara med i långköraren Wahlgrens värld.


Dagarna rullar på för skådespelaren, artisten och radioprataren Niclas Wahlgren, 58. Niclas har som många sett under den senaste tiden ägnat massor av tid åt sin nya passion, nämligen träning och är just nu bosatt i Spanien där han sadlat om helt till onlinecoach kring träning, hälsa och kost. 

Niclas Wahlgren. Bildkälla: niclaswahlgren/Instagram

Detta medan hans syskon Pernilla, Linus och Peter tuffar på med sitt. 

Pernilla kan man ju minst sagt säga har en del att göra i sommar. Hon är just nu högaktuell med Allsång på Skansen. Detta samtidigt som hon spelar in sin podd tillsammans med Sofia Wistam samt sitt nya program Villa Wahlgren och långköraren Wahlgrens värld. 

I Wahlgrens värld har vi sett sett de flesta i den nära Wahlgren/Ingrosso-familjen. Men två stycken som undvikit att vara med är Oliver Ingrosso och Niclas Wahlgren

Oliver har rakt ut sagt att det hela inte är hans grej. Men varför vill då inte Niclas vara med?

Pernilla och Bianca har haft den centrala rollen i Wahlgrens värld. Bildkälla: TT/Nyhetsbyrån

Niclas Wahlgrens syrliga pik: "Jag trodde inte"

I podden "Nemo möter en vän" med Nemo Hedén berättar nu Niclas att han till en början inte alls trodde att serien skulle hålla i mer än två-tre säsonger. 

– Ska jag vara riktigt ärlig så trodde jag inte att det skulle hålla mer än 2-3 säsonger. Folk har ju vuxit upp med det där nu, jag vet inte ens hur många säsonger det är, sjukt mycket, säger han.

– Jag känner att det där är mer syrrans grej. Men ja, till en början var hon ju på mig som en igel. Jag har blivit kallad både det ena och det andra. Men nu har hon släppt det haha, berättar han. 

Niclas Wahlgren. Bildkälla: Stella Pictures

Men sanningen är den att Niclas faktiskt dykt upp i Wahlgrens värld. Detta var när han skulle träna Pernilla. 

– Jag är faktiskt med nu i ett avsnitt. Syrran tjatade på mig och ville så gärna att jag skulle vara med och träna henne. Då sa jag att jag är med på ett villkor, har han tidigare sagt. 

– Hon undrade om jag skulle ha mycket betalt men jag förklarade att jag gör det gratis. 'Jag är med om du verkligen börjar träna', avslutade Niclas. 

Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev