Lotta Engberg
Lotta Engberg programleder Lotta på Liseberg. - Foto: TT/Nyhetsbyrån

Stora ändringen i kvällens Lotta på Liseberg: "Har tappat rösten..."

Varje måndag under sommarens glada dagar kan tittarna mysa ned sig i soffan och se Lotta på Liseberg. Men kvällens avsnitt kommer nu måsta ändras.


Halvvägs in i säsongen bjuder kvällens Lotta på Liseberg på mer sång och underhållning. De som står på Lisebergsscenen under måndagskvällen är Marcus & MartinusTone NorumTommy NilssonAnton Engström från After Dark och A Show Larger Than Life med David LindgrenBoris René och Greg Curtis med flera.

Marcus & Martinus. Bildkälla: TT/Nyhetsbyrån

Ändringen i Lotta på Liseberg 2023

Tyvärr har Elisabeth Andreassen fått förhinder att medverka eftersom hon tappat rösten, men stjärnskottet Adrian Macéus gör istället entré i kvällens program.

Elisabeth Andreassen (till vänster) har tappat rösten. Bildkälla: TT/Nyhetsbyrån

– Jag kommer självklart att sakna min fina Bettan, säger Lotta Engberg och fortsätter: Jag träffade Adrian när han var med i Billy Elliot för fem år sedan och redan då begrep jag att den här killen kommer bli något stort. Han är så välkommen till Liseberg!

Elisabeth Andreassen hälsar:

– Tråkigt nog så kommer jag inte sjunga i kväll, jag har tappat rösten och jag kommer inte att kunna sjunga de låtarna vi hade valt ut. Men jag vet att det kommer vara en magisk sommarkväll ändå och jag ser fram emot att möta Lisebergpubliken en annan gång, säger Elisabeth Andreassen.

Lotta på Liseberg sänds på måndagar klockan 20:00 på TV4 Play och TV4.

Lotta Engberg drar in miljonlön

Lotta Engberg hade nämligen, enligt uppgifter från Skatteverket som Nyheter24 tagit del av, en fastställd förvärvsinkomst på hela 1 317 000 kronor under 2022. Därmed kunde tv-profilen plocka ut drygt 109 750 kronor i månadslön.

Som om att det inte vore nog hade Lotta ett överskott av kapital på 541 292 kronor.

Så mycket omsätter Lotta Engbergs bolag

Det egna bolaget Lotta Engberg Nöjesproduktion AB går också som tåget. Under 2022 omsatte man 5 720 000 kronor och gick med 3 704 000 kronor i vinst.

Tillgångarna i bolaget beräknades uppgå till 20 090 000 kronor.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!