TV-profilen sågar Lovisa Worge efter grova bilderna

TV-profilen Bettina Buchanan fick frågan om vilken influencer hon skulle vilja "cancla". Snabbt blev svaret Lovisa Worge.


Det var för drygt två veckor sedan debatten slog ned som en bomb i Sverige efter att Bloggbevakning lagt ut en bild från Lovisa Worges Instagram. På bilden sitter hon på ett sätt så att ryggraden samt andra kotor på kroppen stack ut på ett väldigt synligt sätt. 

Det hela har rivit upp en debatt om influencers så kallade "pro ana"-bilder som sprider smalhets hos unga.


I kommentarsfältet är debatten i full gång, och flera är det som menar att Worges bilder är skadliga, medan andra menar att kritiken mot Worge är helt obefogad. Det hela fick slutligen Lovisa att stänga av sitt kommentarsfält, men hon har nu valt att aktivera det igen. 

Bettina Buchanan sågar Lovisa Worge

TV-profilen Bettina Buchanan var snabb med att skriva ut ett inlägg rådande det hela men det stannade inte där. På TikTok blev hon intervjuad av "Andyfresh" som frågade henne om det fanns en influencer som Bettina skulle vilja cancla. 

Bettina Buchanan. Bildkälla: bettinabuchanan/Instagram

Och ja, mycket riktigt fanns det de. 


Hennes svar blev ingen mindre än Lovisa. Men Bettina menar då att det är på grund av hennes content. Inte för att hon verkar vara en hemskt person. 

– Hon är säkert en underbar person. Men det är väl att hon lägger upp lite dåligt .... content. 

Hit kan du vända dig om du mår dåligt:

Ideella föreningen Shedo

Ätstörningslinjen 020-20 80 18

Frisk & fri Riksföreningen mot ätstörningar

Jourhavande medmänniska på telefon 08-702 16 80

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!