Följarna i uppror efter Anna Brolins ord om Farmen 2024

I höst är Anna Brolin, 43, tillbaka som programledare för Farmen 2023 och tittarna kan knappt bärga sig. Bättre blev det inte efter att hon hintat om detaljer från årets säsong.


Förra årets säsong av Farmen engagerade tittarna mer än det gjort på flera år. Säsongen kantades av trekantsrykten, otrohetsdraman, bråk, drama och massor av skratt och gråt. 

Redan första veckan var det två deltagare som valde att sova i en lada tillsammans, människor var tvungna att lämna och många högg varandra i ryggen.

Anna Brolin. Bildkälla: TV4
Viktor Bergström. Bildkälla: TV4

Men att ställa upp i ett program som Farmen Sverige är sannerligen ingen dans på rosor. 

Under en hel sommar ska ett gäng främlingar sköta en gård – precis som det gick till för 200 år sedan. Det finns ingen elektricitet eller rinnande vatten. Deltagarna är konstant attackerade av knott och råttor i väggarna. Utöver det så finns det bara ett smalt utbud med mat och andra förnödenheter. 

Men trots det är det många som söker till programmet – så även i år. Och årets gäng – ska enligt Anna sannerligen prestera. 

Anna Brolin om Farmen 2024: "Dramatik..."

I flera inlägg på sin Instagram skriver Anna att årets säsong kommer att kantas av mycket spänning och dramatik. 

"En dag på tinget där solen efterlängtat tittade fram en snabbis och där regnet (i vanlig ordning ) dök upp i tid till dramatiken. Och JA denna sommar bjuder på MYCKET spänning och dramatik. Ska bli sjukt kul att få dela denna säsong med alla er FARMEN tittare när det är dags". 

Under ett annat inlägg skrev hon att det hade varit "Ett väldigt spännande ting", vilket nästan fick följarna att tappa det av nyfikenhet. 

"När börjar det???"

"Berätta mer om inspelningen"

"Gud nu kan man inte hålla sig längre"

"Längtar till hösten nu"

"Nu får säsongen ta och sätta igång", lyder några av kommentarerna. 

Och ja, vi kan inte annat än att hålla med. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!