Julia och Bingo
I podden "Sanning och Konsekvens" berättar nu Julia om när hon och Katrin hade ett bråk. - Foto: Stella Pictures

Julia Franzén berättar om bråket med Katrin Zytomierska: "Visste inte..."

Det har blivit dags för premiären av Julia Franzéns och Bingo Rimérs egen realityserie "Bingo & Julia". I samband med det avslöjar Julia en av sakerna hon är nervös över ska visas, bland annat ett storbråk med Katrin Zytomierska.


Det var i början av sommaren som Bingo Rimér och Julia Franzén gick ut med den glädjande nyheten att de fått en egen realityshow. I showen "Bingo och Julia" som sänds på Prime Video kommer tittarna att få följa  deras glammiga liv med resor och lyx som kombineras med småbarnsliv och jobb. 

Paret gästade Nyheter24:s nöjespodd "Sanning & Konsekvens" där de berättar att det minsann kommer att vara högt och lågt. 

– När vi fick frågan kände vi att, ska vi göra det då ska vi göra det fullt ut. Visa allt. Då kör vi, berättar Bingo. 

– Och det är klart att vi visat mycket av oss själva innan, men vi har inte släppt in folk att se... vår relation på det här sättet, berättar Julia.

För några månader sedan berättade Julia att hon varit på besök hos gynekologen och då nåtts av beskedet att hon gått in i ett tidigt klimakterie. Även det kommer tittarna att bjudas in till. 

Bingo och Julia visas varje fredag på Prime Video. Bildkälla: Prime Video

– Jag gick och kollade mina ägg för kul, men sen visar det sig att jag inte har så många ägg och att jag gått in i ett tidigt klimakterie. Så jag håller på att göra äggplock nu för att frysa in embryon. Även Bingo fick testa sin sperma men den var ju såklart toppenbra. Jag är ju en väldigt hälsosam person men det visade sig att ja... just där var jag inte det, berättar Julia. 

Annat som kommer att visas är när Bingo friar till Julia, vilket skedde med både pompa och ståt. 

Julia Franzén om bråket med Katrin Zytomierska: "Nervöst"

På frågan om det är någonting som paret har lite ångest för ska visas så blev svaret nej. Men sedan började tankarna flyga. 

– Jo men... det är ju en del saker som... ja men som kommer att bli lite speciellt att se. Jag ryker ihop med Julias mamma, Julia ryker ihop med Katrin. Och sedan pratar man ju om det i synken. 

– Ja mamma pekade ju seriöst finger till dig, säger Julia och skrattar. 

– Men vi har skakat hand på att man får vara hur ärlig som helst i synkarna och att det inte ska .... bli något agg efter. 

Katrin Zytomierska. Bildkälla: Steklla Pictures

Har du sagt någonting om Katrin du är nervös över?

– Ja... ja det är jag. Jag är ganska mesig mot henne om vad jag... ja men om vad jag tycker. Jag tycker att hon är härlig. Men jag tror efter bråket att hon kommer att bli förvånad över hur jag känner och att jag är så pass känslig, berättar Julia. 

 Bingo och Julia visas varje fredag på Prime Video.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!