Oliver Ingrosso och Zoe-Fay Brown visar upp sin bebis för första gången

Oliver Ingrosso och Zoe-Fay Brown har blivit föräldrar. Under torsdagen visade de upp första bilden på den lilla söta knodden.


Oliver Ingrosso och Zoe-Fay Brown har blivit föräldrar. 

Sonen har nu kommit ut till världen och kommer att heta Kali Ennio Brown Ingrosso. Under torsdagsmorgonen publicerade Zoe-Fay första bilden på knodden.  

Kali Ennio Brown Ingrosso. Bildkälla: Instagram

Stort grattis till hela familjen!

Pernilla avslöjade att Zoe-Fay Brown är Oliver Ingrossos flickvän

Det var i mitten av mars 2023 som Pernilla Wahlgren, 55, råkade avslöja att Oliver Ingrosso och Zoe-Fay Brown var ett par. 

Det var på en Instagramstory, filmad från Berns i Stockholm, som hon filmade Oliver som då satt bredvid en tjej som snabbt identifierades som hans nya flickvän Zoe-Fay Brown.

Pernilla Wahlgren la ut en story som visade Oliver Ingrosso och Zoe-Fay Brown på Berns tillsammans. Bildkälla: Instagram/pernillawahlgren

Kort därefter avslöjade Oliver att han och Zoe-Fay skulle bli föräldrar. Detta berättade han i Melina Criborns podd "Inga beige morsor". 

I podden sa han också att de funderat på ett annat namn innan det blev Kali. 

– Den ska heta Obi efter Obi wan kenobi. När jag var liten hade jag typ två idoler, det var Batman och Obi wan kenobi. När jag sa det till Zoe första gången så sa hon ja, berättar han och fortsätter: 

– Jag trodde hon skulle rata det rakt av. Men hon sa ”Ja, och det skulle även passa på en tjej”, jag bara ”Vad i helvete pratar du om egentligen” sen tänkte jag på det i två minuter och bara.... ja, det passar ju på båda, sa han då. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!