Dominika Peczynskis hårda känga mot Filip Lamprecht: "Snygg men...."

Dominika Peczynski går hårt på Filip Lamprescht i veckans avsnitt av Förrädarna. Det hela gör Filip mycket obekväm.


I höstens nya program ”Förrädarna” samlas ett gäng deltagare på Häringe slott för att spela ett psykologiskt spel. Deltagarna har ett gemensamt mål – att vinna en halv miljon kronor. Alla går dock inte att lita på.

18, för varandra okända personer, kommer på olika sätt att testas och försöka få fram vilka som är "Förrädare" och vilka som är "Trogna". 

Skådespelaren Drago Mrsic är den så kallade spelledaren och guidar deltagarna genom avancerade och tunga utmaningar. Snabbt har många av deltagarna börjat vända sig emot varandra och fler än en gång har det blivit friktion. 

Dålig stämning i TV4:s Förrädarna

En av de som befunnit sig i hetluften är Lucas Simonsson. Han har under veckan släppt en video där han tydligt beskrev hur dåligt han mådde inne på slottet. Senare var det Nicci Hernestig och Jonas Hallberg som ställde mot väggen av de andra deltagarna. 

Men nu är det en annan person som hamnar i skottlinjen. Nämligen landets guldgosse Filip Lamprescht.

I klippet som TV4 delat på sin Instagram får tittarna se när Hasso Aaro säger: 

– Nu pratar du som en förrädare faktiskt. 

– Är det någon du inte vill ha efter dig, så är det Hasse Aaro, skrattar Filip synken. 

Men sedan hoppar ännu en deltagare in i diskussionen. 

– Filip du är ju så himla snygg.... men nu har du kommit ut som väldigt smart också. Så det kanske är du som är förrädare? Du har varit väldigt bra på att gå under radarn kring detta ....fram tills nu, säger ingen mindre än Dominika Peczynski.

Senaste nytt

Konstnär duckar inte för skjutningarna

Nya "Grand Theft Auto" släpps 2025

idag 01:12
Nästa installation i "Grand Theft Auto" – en av världens största spelserier – släpps 2025. Det framgår av en trailer för det nya spelet, det sjätte i ordningen, som publicerades natten till tisdag svensk tid.

Här bryter Lojsan Wallin och sambon mot lagen: "Väldigt nöjda"

igår 21:21
I helgen la Lovisa "Lojsan" Wallin och hennes sambo Buster Reuterswärd ut bilder och videor när de bryter mot lagen. Något som kunde stå paret dyrt.

Miljoner till museer – ska utmana kolonialt arv

igår 18:38
Världskulturmuseerna i Sverige har beviljats tio miljoner kronor från Riksbankens Jubileumsfond till ett projekt med syftet att utmana museernas koloniala historia.

Pernilla Wahlgrens flörtiga kommentar om Joachim Lennholm – och kängan till Bauer

igår 15:49
Pernilla Wahlgren var länge tillsammans med polisen Joachim Lennholm, och trots att det var 15 år sedan som paret gick skilda vägar så tycks Pernilla fortfarande ha ett gott öga för exet...

Lasse Holm ställer in vårturné

igår 15:08
Lasse Holm ställer in sin vårturné "Nutida nostalgi – hits från förr till nu", skriver Sundsvalls Tidning. Holm har under hösten synts i TV4:s "Så mycket bättre" och är i sommar aktuell med 20-årsjubilerande "Diggiloo"-turnén.