Dominika Peczynskis hårda känga mot Filip Lamprecht: "Snygg men...."

Dominika Peczynski går hårt på Filip Lamprescht i veckans avsnitt av Förrädarna. Det hela gör Filip mycket obekväm.


I höstens nya program ”Förrädarna” samlas ett gäng deltagare på Häringe slott för att spela ett psykologiskt spel. Deltagarna har ett gemensamt mål – att vinna en halv miljon kronor. Alla går dock inte att lita på.

18, för varandra okända personer, kommer på olika sätt att testas och försöka få fram vilka som är "Förrädare" och vilka som är "Trogna". 

Skådespelaren Drago Mrsic är den så kallade spelledaren och guidar deltagarna genom avancerade och tunga utmaningar. Snabbt har många av deltagarna börjat vända sig emot varandra och fler än en gång har det blivit friktion. 

Dålig stämning i TV4:s Förrädarna

En av de som befunnit sig i hetluften är Lucas Simonsson. Han har under veckan släppt en video där han tydligt beskrev hur dåligt han mådde inne på slottet. Senare var det Nicci Hernestig och Jonas Hallberg som ställde mot väggen av de andra deltagarna. 

Men nu är det en annan person som hamnar i skottlinjen. Nämligen landets guldgosse Filip Lamprescht.

I klippet som TV4 delat på sin Instagram får tittarna se när Hasso Aaro säger: 

– Nu pratar du som en förrädare faktiskt. 

– Är det någon du inte vill ha efter dig, så är det Hasse Aaro, skrattar Filip synken. 

Men sedan hoppar ännu en deltagare in i diskussionen. 

– Filip du är ju så himla snygg.... men nu har du kommit ut som väldigt smart också. Så det kanske är du som är förrädare? Du har varit väldigt bra på att gå under radarn kring detta ....fram tills nu, säger ingen mindre än Dominika Peczynski.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!