John och Sanna Guidettis barn förbjuds att spela fotboll

Sanna Guidetti tar bladet från munnen och berättar vad det är som hänt. I kommentarsfältet stöttas hon nu av sina följare.


John och Sanna Guidetti träffades redan som småknattar då profilerna gick i samma skola. 

De gick sedan från att vara kompisar till att bli kära i varandra och har nu varit tillsammans sedan de var tonåringar. De är idag gifta och har tillsammans barnen Mason och Nellie.

Paret har hittills flyttat land och rike runt då John spelat fotboll för olika lag. De senaste åren har Sanna och John bott i länder som Storbritannien, Spanien och Tyskland. Men i slutet av maj 2022 kom beskedet – John Guidetti var klar för AIK och har skrivit på för 3,5 år.

Dock har AIK-drömmen inte varit helt enkel. John har fram och tillbaka varit skadedrabbad och har samtidigt mött hård kritik då han setts festa i Båstad. Elaka tungor menade då att han enbart borde lägga fokus på rehab och ingenting på fritid. 

I ett inlägg på Instagram skrev han efter att han skadat sin hälsena att han kommer att komma tillbaka starkare nästa säsong.

Sanna Guidetti har efter sin tur tillbaka till Sverige satsat helt och fullt på livet som influencer. Hon gör stora samarbeten tillsammans med bland annat Coca Cola samt driver podden "Högt i tak" tillsammans med Rosanna Charles

På Instagram följs Sanna idag av över 112 000 människor och lägger dagligen upp uppdateringar från sin vardag. 

Men i veckan pratade hon om någonting som hon tidigare inte tagit upp. 

Sanna Guidetti: "Mitt barn får inte spela fotboll"

I ett instagraminlägg skrev Sanna Guidetti under veckan om sin son Mason. 

Sanna berättade att sonen, likt sig själv och John har ett stort fotbollsintresse och gärna spelar fotboll med sina vänner ute på skolgården. 

Men nu har det hela stoppats då det är föräldrar som är rädda att något barn ska få en boll på sig.

"Idag fick jag höra att föräldrar till andra barn, på min sons förskola har klagat på att vissa barn (mitt barn och hans polare) spelar fotboll när dom kommer och hämtar sina barn. 

Så nu får de inte spela någon fotboll, för någon kan få en boll på sig. Jag är inte supernöjd som ni kanske märker. Haha asså att andra föräldrar klagar på att barn spelar fotboll? Jag kan inte förstå. Det är under all kritik? Eller är jag ute & cyklar?", skriver Sanna och får nu medhåll av hundratals föräldrar som tycker att det hela är nonsens. 

Vad tycker du?

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!