John och Sanna Guidettis barn förbjuds att spela fotboll

Sanna Guidetti tar bladet från munnen och berättar vad det är som hänt. I kommentarsfältet stöttas hon nu av sina följare.


John och Sanna Guidetti träffades redan som småknattar då profilerna gick i samma skola. 

De gick sedan från att vara kompisar till att bli kära i varandra och har nu varit tillsammans sedan de var tonåringar. De är idag gifta och har tillsammans barnen Mason och Nellie.

Paret har hittills flyttat land och rike runt då John spelat fotboll för olika lag. De senaste åren har Sanna och John bott i länder som Storbritannien, Spanien och Tyskland. Men i slutet av maj 2022 kom beskedet – John Guidetti var klar för AIK och har skrivit på för 3,5 år.

Dock har AIK-drömmen inte varit helt enkel. John har fram och tillbaka varit skadedrabbad och har samtidigt mött hård kritik då han setts festa i Båstad. Elaka tungor menade då att han enbart borde lägga fokus på rehab och ingenting på fritid. 

I ett inlägg på Instagram skrev han efter att han skadat sin hälsena att han kommer att komma tillbaka starkare nästa säsong.

Sanna Guidetti har efter sin tur tillbaka till Sverige satsat helt och fullt på livet som influencer. Hon gör stora samarbeten tillsammans med bland annat Coca Cola samt driver podden "Högt i tak" tillsammans med Rosanna Charles

På Instagram följs Sanna idag av över 112 000 människor och lägger dagligen upp uppdateringar från sin vardag. 

Men i veckan pratade hon om någonting som hon tidigare inte tagit upp. 

Sanna Guidetti: "Mitt barn får inte spela fotboll"

I ett instagraminlägg skrev Sanna Guidetti under veckan om sin son Mason. 

Sanna berättade att sonen, likt sig själv och John har ett stort fotbollsintresse och gärna spelar fotboll med sina vänner ute på skolgården. 

Men nu har det hela stoppats då det är föräldrar som är rädda att något barn ska få en boll på sig.

"Idag fick jag höra att föräldrar till andra barn, på min sons förskola har klagat på att vissa barn (mitt barn och hans polare) spelar fotboll när dom kommer och hämtar sina barn. 

Så nu får de inte spela någon fotboll, för någon kan få en boll på sig. Jag är inte supernöjd som ni kanske märker. Haha asså att andra föräldrar klagar på att barn spelar fotboll? Jag kan inte förstå. Det är under all kritik? Eller är jag ute & cyklar?", skriver Sanna och får nu medhåll av hundratals föräldrar som tycker att det hela är nonsens. 

Vad tycker du?

Senaste nytt

Skådespelaren Frances Sternhagen är död

”Sex and the city”-skådisen död – hittades i sitt hem

​Den amerikanska ”Sex and the city”-skådespelerskan Frances Sternhagen har dött. Hon blev 93 år gammal.

Zara Larsson säger ifrån efter ryktet om rumpförstoring: “Varit lite på gymmet”

Flera följare misstänker att artisten Zara Larsson gjort en BBL, alltså en rumpförstoring. Nu säger Zara Larsson ifrån på sitt TikTok-konto och menar att hon bara varit lite på gymmet.

Vi måste prata om Jens kladdkaka i Bonde söker fru

1 timme sedan
I kvällens Bonde söker fru fikar Jens Lundin och brevskrivaren Ida. Och självfallet som den fikatok man är så reagerade man snabbt på en LITEN detalj....

Shannen Doherty: Cancern har spridit sig

idag 17:10
Skådespelaren Shannen Doherty, 52, kommer med ett nytt tungt sjukdomsbesked. Den cancer som hon behandlats för under året har nu spridit sig till skelettet.

Krisande Viaplay säljer tv-serie till konkurrent

idag 15:30
För ett år sedan presenterade Viaplay planerna på en ny kriminalserie med Alexandra Rapaport i huvudrollen. Nu dyker serien upp – hos rivalen SkyShowtime, som köper serien av den krisande strömningstjänsten. Tydligen ska de det, jag har själv fått veta det i dag, säger Alexandra Rapaport till TT.