- Foto: Anders Wiklund/TT & Fredrik Sandberg/TT

Johan Östling om den nya kärleken: "Ljuvligt att vara kär"

Johan Östling är känd som programledare och skådespelare med sin tydliga värmländska dialekt. Men hur mycket vet du egentligen värmlänningen? Nyheter24 reder ut allt du kan tänkas vilja veta om Johan Östling.


Johan Östling ålder – hur gammal är han? 

Johan Östling är född den 27 september 1973, det innebär att han fyller 50 år 2023. 

Var bor Johan Östling? 

Johan Östling är uppvuxen på Hammarö, utanför Karlstad. I dag bor han och sambon i det gamla barndomshemmet, enligt Aftonbladet

Vad är Johan Östling känd för? 

Johan Östling arbetar som programledare, skådespelare och musiker. Svenska folket känner främst igen honom som programledaren till Hela Sverige bakar (2018-2022) tillsammans med Tina Nordström. Johan Östling har även medverkat i: 

  • Smala Sussie (2003)

  • Tjenare kungen (2005) 

  • Mammas pojkar (2012)

  • Ack Värmland (2015)

  • Secret Song Sverige (2022)

  • Från trakten (2023)

Johan Östling skådespelade i Ack Värmland. Foto: Anders Wiklund/TT

Johan Östling fru – har han skiljt sig?

Johan Östling var gift med Maria Östling i 15 år. 2020 skilde sig paret, enligt Hänt

– Jag har precis gått isär och skilt mig förra året så vi har ett litet varannan vecka liv. Nu har jag flyttat till mitt barndomshem och försöker få det här att funka i den lugna takt det går, sa Johan Östling till Hänt 2021. 

Har Johan Östling barn? 

Johan Östling har tre biologiska barn och ett bonusbarn tillsammans med ex-frun Maria Östling, enligt Expressen. Äldsta barnet är Jenny, sedan Emma och yngst är tvillingarna Agnes och Arvid

Johan Östling flickvän – har han träffat någon ny?

Efter skilsmässan fann Johan Östling kärleken på nytt när han minst anade det. Den nya flickvännen är Charlotta Ström, 48. Paret bor tillsammans på i Johan Östlings barndomshem på Hammarö utanför Karlstad, enligt Aftonbladet.

– Det är ljuvligt att vara kär, det trodde jag inte att jag skulle bli när man snart är 50 år, sa Johan Östling till Aftonbladet 2021.

Johan Östling och Björn Starrin. Foto: Jonas Ekströmer/TT

Har Johan Östling podd? 

Johan Östling har podden Fem i topp tillsammans med Björn Ling. Ett nytt avsnitt publicerad varje vecka där duon bjuder på topp fem listor på allt från tyska hits till svenska dialekter. 

Vad heter Johan Östling på Instagram? 

Johan Östling heter @hejohanostling på Instagram. 

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ozzy och Cher till rockens finrum

Zendaya fick börja från noll – "kunde inte"

1 timme sedan
Jodå, Zendaya har hört talas om Björn Borg. Inför huvudrollen i ”Challengers” tillbringade megastjärnan dagar med att titta på berömda tennismatcher på Youtube för att se och lära.

Miljontals visningar för falsk Bond-trailer

3 timmar sedan
Trots tydlig information om att det handlar om en koncepttrailer skapad "för konstnärligt och underhållningsändamål" har ett klipp med Henry Cavill som James Bond fått över 2,3 miljoner visningar på Youtube.

Patti Smith tackar Taylor Swift för omnämnande

igår 22:08
Artisten och poeten Patti Smith och poeten Dylan Thomas nämns i titelspåret på Taylor Swifts nya album "Tortured poets department" som släpptes i fredags.

Efter 50 år kommer boken Kubrick stoppade

igår 18:26
25 år efter hans död och mer än ett halvt sekel försenad publiceras nu boken som Stanley Kubrick inte ville att någon skulle läsa.

Han förgiftade hela lägret i Robinson 2024 – innan tävling

igår 16:00
Robinson 2024 fortsätter att leverera. Men någonting tittarna inte fick se under veckans gång – det var att en deltagare förgiftade ett helt läger.